PortAutors, segona edició d’una mostra artística al servei del talent musical del territori

PortAutors, segona edició d’una mostra artística al servei del talent musical del territori
12 Ago
2019

El període d’inscripció està obert fins al pròxim 15 de setembre

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila la recta final del període d’inscripcions a la segona edició de la mostra artística PortAutors, prevista per al pròxim dissabte 16 de novembre de 2019. Una mostra musical que cerca la seva consolidació, després de l’èxit de la primera convocatòria de l’any passat que va debutar amb una gran participació de públic i una gran qualitat musical de les obres presentades. El període d’inscripció a PortAutors finalitza el pròxim 15 de setembre.

Els autors o autores interessades en participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El certamen està obert a persones majors d’edat que no tinguin cap contracte discogràfic en vigor. Les peces musicals han de ser de l’autoria de la persona que concursa i interpretades aquesta mateixa persona, podent-ho fer en qualsevol estil musical, instrumentació i llengua. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el potencial artístic de les persones que hi participen. Les persones finalistes tindran la possibilitat de participar en l’enregistrament videogràfic de les seves cançons per tal de disposar de material professional per a la seva pròpia promoció i la de la mostra. Aquest enregistrament tindrà lloc el primer cap de setmana del mes d’octubre d’aquest 2019.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran 6 finalistes i 4 reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. D’aquesta manera, el festival musical dóna cabuda a aquells i aquelles artistes que volen fer-se un lloc en el món musical i els facilita realitzar concerts i formar part en programacions i entorns de caràcter musical arreu del territori.

El Teatret de l’edifici de l’antic Pòsit de pescadors és un espai vinculat al departament de Port Ciutat del Port de Tarragona que acull esdeveniments de caràcter cultural, social, educatiu i institucional. Tota la informació referent a aquesta mostra artística es pot trobar a les xarxes socials de @portautors i a la pàgina oficial del Port de Tarragona a l’espai del Teatret del Serrallo https://ja.cat/8nWpR

 

El Teatret del Serrallo

 
+ info
    

Moll de Costa

+ info

 

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona