Atrás

PortAutors, segona edició d’una mostra artística al servei del talent musical del territori

PortAutors, segona edició d’una mostra artística al servei del talent musical del territori
12 Ago
2019

El període d’inscripció està obert fins al pròxim 15 de setembre

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila la recta final del període d’inscripcions a la segona edició de la mostra artística PortAutors, prevista per al pròxim dissabte 16 de novembre de 2019. Una mostra musical que cerca la seva consolidació, després de l’èxit de la primera convocatòria de l’any passat que va debutar amb una gran participació de públic i una gran qualitat musical de les obres presentades. El període d’inscripció a PortAutors finalitza el pròxim 15 de setembre.

Els autors o autores interessades en participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El certamen està obert a persones majors d’edat que no tinguin cap contracte discogràfic en vigor. Les peces musicals han de ser de l’autoria de la persona que concursa i interpretades aquesta mateixa persona, podent-ho fer en qualsevol estil musical, instrumentació i llengua. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el potencial artístic de les persones que hi participen. Les persones finalistes tindran la possibilitat de participar en l’enregistrament videogràfic de les seves cançons per tal de disposar de material professional per a la seva pròpia promoció i la de la mostra. Aquest enregistrament tindrà lloc el primer cap de setmana del mes d’octubre d’aquest 2019.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran 6 finalistes i 4 reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. D’aquesta manera, el festival musical dóna cabuda a aquells i aquelles artistes que volen fer-se un lloc en el món musical i els facilita realitzar concerts i formar part en programacions i entorns de caràcter musical arreu del territori.

El Teatret de l’edifici de l’antic Pòsit de pescadors és un espai vinculat al departament de Port Ciutat del Port de Tarragona que acull esdeveniments de caràcter cultural, social, educatiu i institucional. Tota la informació referent a aquesta mostra artística es pot trobar a les xarxes socials de @portautors i a la pàgina oficial del Port de Tarragona a l’espai del Teatret del Serrallo https://ja.cat/8nWpR

 

El Teatret del Serrallo

 
+ info
    

Moll de Costa

+ info

 

 

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 10 Setembre 2019
Divendres 13 Setembre 2019
00:00 - 00:00
London international shipping week

Dimecres 11 Setembre 2019
Divendres 13 Setembre 2019
10:00 - 18:00
Seatrade Europe
Hamburg

Dilluns 16 Setembre 2019
Dimecres 18 Setembre 2019
00:00 - 00:00
PPI Transport Symposium
Port de Tarragona

Avís de circulació

23 Agost 2019
23 Agost 2019
19:30 - 22:00
Tall de trànsit rodat. 5ª Diada Anual Grami de Marejants
25 Agost 2019
26 Agost 2019
Arribada creuer
Km. 0
1 Setembre 2019
1 Setembre 2019
Arribada creuer
Km. 0

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos