Atrás

La passarel•la del Port de Tarragona guardonada en la Tercera Nit de les Infraestructures

La passarel•la del Port de Tarragona guardonada en la Tercera Nit de les Infraestructures
17 Jun
2019

Aquesta obra inaugurada el juny del 2018 va rebre una menció especial atorgada pel Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya

La passarel.la del Port de Tarragona va ser reconeguda amb la menció especial Diploma Accèssit en el marc de la Tercera Nit d’Infraestructures de Catalunya. En aquest acte es reconeixen, per part del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, els millors projectes del 2018 al territori.

La passarel•la que es va inaugurar el juny del 2018. Les obres van consistir en la construcció d’una passarel•la de vianants de 300 metres lineals que, superant les vies del ferrocarril existents a la zona de l’estació de viatgers de Tarragona, connecta el centre urbà de la ciutat amb la platja del Miracle, el Port Esportiu i la zona ludicocultural del Port de Tarragona, només en 7 minuts a peu.

El projecte del Port de Tarragona va ser escollit pel Jurat del Premi Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya entre les diferents candidatures presentades al Premi Infraestructura de l’any 2018. Aquest Consell Assessor és un òrgan col•legial que té per objecte, l’anàlisi, avaluació, deliberació i proposta d’iniciatives i polítiques públiques en l’àmbit de les infraestructures a Catalunya. El Consell és una iniciativa de l’Associació Catalana d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria (ASINCA), la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Foment del Treball Nacional i la Fundació Cercle d’Infraestructures.

Port i Ciutat

 
+ info
    

Passarel·la del Port

+ info