Atrás

Tarragona, seu mediterrània del refino i petroquímica

Tarragona, seu mediterrània del refino i petroquímica
10 Maig
2019

La reunió anual de S&P Global Platts. Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit es realitzarà a Tarragona del 26 al 28 de juny

El Port de Tarragona i ChemMed acolliran els dies 26, 27 i 28 del proper mes de juny, a Tarragona, la trobada internacional anual sobre refino i petroquímica del Mediterrani, organitzada per S&P Global Platts. L’objectiu és reunir en aquest esdeveniment a directius de refineries, productors de petroquímics, comerciants d’aquests productes, analistes, proveïdors de solucions i agents d'infraestructura locals en el transcurs de tres dies per tal d’oferir als assistents un coneixement incomparable del mercat per fer negocis en aquests temps, i mostrar les oportunitats clau per construir relacions comercials i industrials.

Les conferències i els workshop donaran una visió pràctica de l'entorn global i regional del sector del refino i dels productes petroquímics, els canvis de productes i preus, i els desenvolupaments legislatius, al mateix temps que s’explicaran les noves estratègies per a un major creixement, estabilitat i competitivitat.

Promoció a ChemPlastExpo, 2019

De fet, ChemMed Tarragona ha participat aquesta setmana (del 7 al 9 de maig) a ChemPlastExpo, la fira congrés industrial que ha reunit a Madrid les més innovadores solucions en materials, tecnologies, processos i maquinària per a la indústria química i del plàstic.

En aquest context, ChemmMed ha aprofitat la seva presència i posicionament a ChemPlastExpo per donar a conèixer i promocionar la Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit. Durant els tres dies d’exposició, han estat molts els visitants que s’han apropat a l’espai de ChemMed i s’han interessat per l’esdeveniment que se celebrarà a l’Hotel Gran Palas de la Pineda, al juny. En total, els representants del clúster a la fira han informat i repartit material promocional de la conferència a gairebé dos centenars de persones, en les tres jornades de fira a Madrid.

Programa del proper congrés

Descarrega 

Tràfic de líquids

 El Port de Tarragona es reafirma com la porta logística del Mediterrani que connecta la potent indústria química de Tarragona amb la resta del món.  
+ info
    

 

 

ChemMed Tarragona

 Som membres fundadors de ChemMed Tarragona, que disposa de 350 hectàrees de terreny disponibles al nostre territori
+ info