Atrás

Tarragona Cruise Port Welcome Center, nou espai de recepció per als creueristes del Port de Tarragona

Tarragona Cruise Port Welcome Center, nou espai de recepció per als creueristes del Port de Tarragona
02 Maig
2019

Avui s'ha presentat als mitjans de comunicació les dependències del Tarragona Cruise Port Welcome Center, ubicat al Refugi 1 del Moll de Costa que entraran en funcionament el pròxim 6 de maig. Aquestes noves instal•lacions constitueixen el nou espai per a l'operativa d'embarcament i desembarcament dels passatgers dels creuers que arriben i surten del Port de Tarragona. Es preveu que al llarg de la temporada de creuers 2019 passin per aquest punt de recepció prop de 27.000 creueristes. Cal destacar que en una jornada poden arribar a passar-hi fins a 700 persones d'embarcament i 700 de desembarcament, tot arribant a puntes de fins a 1.000 passatgers quan coincideixen més d'un creuer al Port de Tarragona.

Durant la visita a les instal•lacions, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha explicat que aquest nou espai "neix amb la voluntat de millorar el servei que oferim al passatger i és una conseqüència del creixement dels darrers anys".

Tarragona Cruise Port Welcome Center compta amb una superfície total de 1.300 m², dividida en dos espais: el primer i més ampli, amb 815 m², es destina a l'operativa d'embarcament per a la tramitació del check-in, amb una àmplia zona d'espera per als passatgers i amb diferents serveis com ara wi-fi o un punt d'informació turística; el segon espai, amb 485 m², es destina al desembarcament. L'aparcament exterior té diverses zones habilitades per a autobusos, taxis i una zona de 'kiss&go' perquè els acompanyants puguin deixar els passatgers.

Cal recordar que les previsions per a aquesta temporada 2019 consoliden la tendència de creixement dels darrers anys amb un total de 65 creuers, fet que representa un 14% més que l'any anterior, i més de 110.000 creueristes, un 12% més. El Port de Tarragona també es consolida aquest 2019 com a port base amb l'arribada del creuer Costa Fortuna, amb una capacitat de 3.470 passatgers.

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info