Atrás

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global Miami 2019

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global Miami 2019
12 Abr
2019

La delegació del Port de Tarragona fa un balanç molt positiu de la fira

Ha presentat la nova terminal provisional de creuers que es construirà al moll Illes Balears i estarà operativa el 2021

El Port de Tarragona valora molt positivament la seva participació en la Fira Seatrade Cruise Global, el principal esdeveniment internacional del sector que s’ha celebrat aquesta setmana a Miami (Estats Units). El Port de Tarragona sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada han mantingut reunions amb les principals navilieres i agents del sector en el marc de la fira, i ha participat activament dels diferents moments de networking.

En aquesta edició la delegació comercial del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Maria Cruset, ha posat èmfasi en les diferents actuacions que s’estan duent a terme a les instal•lacions per projectar el Port Tarragona com a referent dels creuers al Mediterrani. En el conjunt de mesures destaca l’acció més immediata, la construcció del moll de Balears, que és destinarà inicialment com a terminal de creuers i que entrarà en funcionament el 2021.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha afirmat que “esdeveniments com el Seatrade Cruise Global són una gran oportunitat per contactar amb les grans companyies navilieres i presentar el nostre pla d’acció que permet projectar-nos com a referent en el futur del Mediterrani en el sector dels creuers”.

2019: un nou any rècord de creuers al Port de Tarragona

El Port de Tarragona preveu continuar creixent com a destinació de creuers i les previsions per a aquest any 2019 situen les xifres en 65 creuers (un 14% mésrespecte al 2018) i amb 110.000 creueristes, xifra que implicarà un augment del 12%.

I, per a aquesta temporada, destaca l'actual aposta de Costa Creuers per Tarragona i que portarà un nou creuer, amb més capacitat: el Costa Fortuna, amb capacitat de 3.470 passatgers i que s'afegirà al Costa Neoriviera que continuarà arribant al Port de Tarragona, amb una capacitat de 1.730 passatgers.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info