Atrás

El Port de Tarragona es promociona com a destí de creuers a Seatrade Cruise Global Miami

El Port de Tarragona es promociona com a destí de creuers a Seatrade Cruise Global Miami
05 Abr
2019

La temporada 2019 es presenta com la millor temporada de la història arribant als 110.000 creueristes

Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa la propera setmana, a l’estand de Puertos del Estado, al Seatrade Cruise Global Miami 2019, que se celebra del 8 a l’11 d’abril a Miami (els Estats Units), on presentarà les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a escala internacional. Es tracta de la principal fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix a compradors i proveïdors en una setmana de feina en xarxa, compres, innovació i educació.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es presenta en aquest esdeveniment internacional amb l’objectiu de donar a conèixer Tarragona i la Costa Daurada i Terres de l’Ebre com a oferta turística i destinació de creuers a escala internacional, així com vol consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir el Port de Tarragona en un port referent de destinació de creuers al Mediterrani.

La maduresa com a destinació turística de primer nivell i les possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers.

2019: Nou any rècord en creuers

El Port de Tarragona preveu continuar creixent com a destinació de creuers i les previsions per a aquest any 2019 situen les xifres en 65 creuers (un 14% més respecte al 2018) i amb 110.000 creueristes, xifra que implicaria un augment del 12%.

Per a aquesta temporada, destaca l'actual aposta de Costa Creuers per Tarragona i que portarà un nou creuer, amb més capacitat: el Costa Fortuna, amb capacitat de 3.470 passatgers i que s'afegirà al Costa Neoriviera que continuarà arribant al Port de Tarragona, amb una capacitat de 1.730 passatgers.

El Port de Tarragona va registrar el 2018 la millor temporada de creuers fins al moment amb xifres que superen les expectatives fixades i va batre el rècord amb 98.126 creueristes, la qual cosa suposa un increment del 91% respecte a la temporada 2017. En referència al nombre de creuers, l’any passat van fer escala a Tarragona 57 embarcacions, amb un increment del 54%. Les previsions apunten a un increment encara més gran per a 2019, amb 65 creuers (un 14% més) i 110.000 passatgers.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info