Som-Inn Port premiat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region

Som-Inn Port premiat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region
01 Mar
2019

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha premiat amb una Menció, en la categoria d’Internacionalització i innovació, el nou ecosistema d’innovació del Port de Tarragona Som-Inn Port, per tal de reconèixer l’empenta que professionals del sector públic com és el Port tenen en el territori d’influència i que ajuden a que en aquesta zona del Mediterrani s’assumeixi l’arribada del futur per millorar la vida de les persones. Aquest reconeixement s’ha lliurant en el transcurs del Tarragona Smart Fòrum sota el títol ‘Reconèixer l’empenta, assumir el futur’.

Som-inn Port és un nou ecosistema d’innovació i un espai de col•laboració de la comunitat portuària creat per l’Autoritat Portuària de Tarragona, en col•laboració amb les institucions del seu entorn, els stakeholders i d’altres, que treballa per introduir tècniques innovadores en els processos, serveis i models de negoci del Port de Tarragona. Som-Inn Port compta ja amb 30 entitats adherides de perfils molt diversos: empreses i organismes portuaris amb el rol de subministradors de serveis i de clients, centres tecnològics, Universitat i instituts de formació, i entitats que fomenten la innovació, i 47 agents d’innovació.

L’objectiu és innovar en els serveis que ofereix el Port als seus clients, fent realitat idees i projectes en els quals hi participin totes les entitats vinculades amb l’Autoritat Portuària. També, cooperar per generar i fer tangibles un elevat nombre d’idees i projectes innovadors d’interès comú i fomentar la intel•ligència col•lectiva i la cultura de la innovació. A més de promoure internacionalment les capacitats innovadores del Port de Tarragona i dels membres de l’ecosistema d’innovació.

També, es fomenta el talent professional del Port de Tarragona i de tots el membres de l’ecosistema d’innovació i s’impulsa des de Som-Inn Port la participació en projectes europeus d’innovació, a més de generar una experiència única en innovació en l’àmbit portuari.

Cal recordar que Som-Inn Port impulsa la innovació oberta amb cinc eixos de col•laboració: vigilància competitiva; co-innovació a través de desing thinking; desenvolupament àgil de prototips; formació en innovació corporativa; i networking.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors