Atrás

El Port de Tarragona participa a l’Argus Petrochemical a Frankfurt

El Port de Tarragona participa a l’Argus Petrochemical a Frankfurt
05 febrer
2019

El Port de Tarragona participarà, un any més, a l’Argus Petrochemical Markets Conference, que se celebrarà a Frankfurt (Alemanya) el dia 8 de febrer. L'esdeveniment, a més, s'amplia aquest any amb dues jornades prèvies en les quals es tractarà sobre la digitalització de la indústria química sota el títol Argus Digital Transformation in Chemicals 2019, programades per als dies 6 i 7 de febrer.

L'Argus Petrochemical Markets és una conferència capdavantera, amb un enfocament estratègic i des del punt de vista del negoci, que constitueix a més el punt de trobada per més de 130 companyies involucrades al mercat petroquímic a nivell global: fabricants, empreses químiques especialitzades, comerciants, transportistes, els seus socis logístics.

Els assistents podran explorar noves inversions i ampliacions de capacitat, futures tendències globals d'oferta i demanda, canvis en les rutes comercials i avanços en la sostenibilitat, la gestió de residus i el reciclatge de productes químics.

ChemMed Tarragona

A més, com partner de l'esdeveniment, ChemMed Tarragona participarà en dues sessions. D'una banda, des del clúster tarragoní es participarà en una ponència explicant els reptes de la digitalització en el sector portuari de líquids a doll, i per un altre la directora de ChemMed i directora Comercial del Port de Tarragona, Genoveva Climent, participarà en una taula rodona sobre infraestructures i cóm aquestes estan canviant per donar servei a un mercat global en expansió.

Els objectius del Port de Tarragona i de ChemMed Tarragona en aquesta conferència són la promoció a nivell europeu.