Atrás

El president del Port de Tarragona comparteix els reptes de futur amb ajuntaments del territori

El president del Port de Tarragona comparteix els reptes de futur amb ajuntaments del territori
09 Gen
2019

El president del Port de Tarragona, continuant amb la ronda de visites institucionals que està mantenint amb diferents organismes i entitats del territori des de la seva presa de possessió el passat mes de novembre, ha visitat avui els ajuntaments de Salou, la Canonja i Reus, municipis vinculats al Port de Tarragona.

A primera hora del matí, Josep Maria Cruset, s’ha entrevistat amb l’alcalde de Salou, Pere Granados i amb Marc Montagut, regidor de Gestió i Territori de l’Ajuntament de Salou.

En aquesta reunió han aprofitat per fer un intercanvi d’impressions sobre el jaciment protohistòric de La Cella, un poblat ibèric que es troba al Cap de Salou i on una part d’aquest jaciment pertany al Port de Tarragona.

Els punts forts d’aquesta trobada a l’ajuntament de Salou són el fet de compartir la visió de projectes estratègics del territori com el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-Seca i Salou.

Després d’aquesta visita, a primera hora del matí, Cruset acompanyat del director general del Port, Ramón Ignacio Garcia també s’han citat amb l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, amb el primer tinent alcalde de la Canonja, Salvador Ferrer, i amb l’arquitecte municipal Miquel Orellana.

Cruset ha volgut destacar, en aquesta trobada, el projecte de la nova zona d’activitats logístiques (ZAL) que ja es troba en tràmits administratius molt avançats i sobre les connexions terrestres amb els municipis limítrofs. Per finalitzar la ronda de visites institucionals d’avui, el president del Port ha volgut saludar a l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i a Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica i d’Urbanisme de l’Ajuntament de Reus.

Han parlat sobre la importància del teixit empresarial de la capital del Baix Camp vers el Port de Tarragona. Cruset també ha volgut explicar, als representants d’aquest ajuntament, el projecte de la ZAL i accessos.

Han aprofitat per dialogar sobre l’èxit del tràfic de creuers a Tarragona i sobre la Taula Institucional de Creuers del Port de Tarragona on l’Ajuntament de Reus és membre. Aquesta taula va ser guardonada en els darrers premis APPORTT, celebrats el passat mes de desembre, reconeguda com a entitat més activa en la projecció exterior del Port.

En aquestes reunions es posen sobre la taula projectes actuals i futurs i s’han tractat diferents temes d’interès per a totes institucions aprofitant l’ocasió per reafirmar la voluntat de treballar conjuntament en benefici del territori.