El Port de Tarragona organitza la seva segona edició del Hub Day

El Port de Tarragona organitza la seva segona edició del Hub Day
13 Nov
2018

Professionals de tot Europa es reuniran els dies 22 i 23 de novembre per fomentar el Mediterrani com a plataforma logística sostenible de productes petroquímics

El Port de Tarragona, com a referent petroquímic al Mediterrani, celebrarà la segona edició del Hub Day, els pròxims dies 22 i 23 de novembre, en el Teatret del Serrallo. Aquesta segona edició està organitzada conjuntament amb el clúster químic ChemMed i els operadors de les terminals d'emmagatzematge químic i petroquímic, com Tepsa, Euroenergo i Vopak Terquimsa, per fomentar el Mediterrani com a plataforma logística sostenible de productes petroquímics.

Així, aquests professionals participants procedents de diversos llocs d'Espanya, Portugal, Regne Unit, Holanda i França protagonitzaran la segona edició del workshop Hub Day, amb el propòsit de donar resposta a les actuals tendències del mercat petroquímic. I aquestes jornades serviran per posar en comú les visions, opinions i necessitats dels diferents actors del citat mercat petroquímic, per millorar el posicionament, les infraestructures i els serveis del Port de Tarragona, amb la finalitat de millorar la competitivitat davant els ports del nord d'Europa.

Ponències, dia 23

En aquest Hub Day, que el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, donarà la benvinguda, el divendres dia 23, aquests professionals procedents de tot Europa realitzaran diverses ponències i sessions de treball, per trobar línies de potenciació de la plataforma logística sostenible del Mediterrani Occidental, com a porta d'entrada alternativa als grans ports del nord d'Europa, com Amsterdam, Rotterdam i Anvers, entre d’altres. I desenvolupar oportunitats en aquest sector petroquímic.

També s'analitzaran les tendències del mercat quant als productes petroquímics europeus; el control dels vaixells i el seu impacte mediambiental en el Mediterrani; la competitivitat entre les terminals del nord i del sud d'Europa, així com les tendències del mercat d'emmagatzematge d'aquests productes. També s'explicaran les alternatives sostenibles per no consumir tant CO2; s'analitzaran els fluxos actuals en el Mediterrani per optimitzar la distribució petroquímica; i els beneficis i reptes principals, entre d’altres temes. A més, visitaran les instal•lacions portuàries de Tepsa.

La trobada, creada el 2017, vol consolidar-se com a cita anual indispensable per al diàleg i la col•laboració a la regió mediterrània, en matèria de transport i emmagatzematge de productes petrolífers i químics.

Liquids

 El Port de Tarragona es reafirma com la porta logística del Mediterrani que connecta la potent indústria química de Tarragona amb la resta del món.  
+ info
    

 

 

ChemMed Tarragona

 Som membres fundadors de ChemMed Tarragona, que disposa de 350 hectàrees de terreny disponibles al nostre territori
+ info
 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona