Atrás

Prop de 5.600 passatgers arriben al Port de Tarragona amb cinc creuers

Prop de 5.600 passatgers arriben al Port de Tarragona amb cinc creuers
24 Oct
2018

El primer arribarà demà dijous, dos el divendres, un el diumenge i un altre el dilluns

El creuer Sea Cloud de la companyia Sea Cloud arribarà demà dijous, dia 25 d’octubre, a la marina Port Tarraco, al Moll de Costa. El Sea Cloud atracarà a les 8 hores procedent de Barcelona i marxarà a les 14 hores amb destinació a Maó, té una eslora de 109,5 metres i una capacitat per a 64 passatgers.

El divendres, 26 d’octubre, a les 9:30 hores arribarà el Costa Fascinosa, de la companyia Costa Cruise Lines, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de La Valleta (Malta). A les 17 hores marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Fascinosa té una eslora de 290 metres i una capacitat per a 3.800 passatgers.

També, aquest divendres, 26 d’octubre, a les 6 hores arribarà el Serenissima, de la companyia Noble Caledonia, a la Marina Port Tarraco, al Moll de Costa, procedent de Barcelona. A les 18:30 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Serenissima té una eslora de 87 metres i una capacitat per a 110 passatgers

El diumenge, 28 d’octubre, a les 7 hores arribarà el Wind Star, de la companyia Windstar Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Barcelona. A les 17 hores marxarà amb destinació a Eivissa. El Wind Star té una eslora de 134,2 metres i una capacitat per a 148 passatgers.

I, el dilluns, 29 d’octubre, a les 9:30 hores arribarà el Marella Dream, de la companyia Marella Cruises, a la terminal de creuers del dic de Llevant, procedent de Toulon (France). A les 19 hores marxarà amb destinació a Palma de Mallorca. El Marella Dream té una eslora de 243 metres i una capacitat per a 1.533 passatgers.

Trànsit Passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel Passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que el divendres, diumenge i dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del Passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info