Atrás

El Port de Tarragona rebrà dos creuers el proper divendres

El Port de Tarragona rebrà dos creuers el proper divendres
17 Maig
2018

Un dels vaixells atracarà al moll de Llevant i l’altre a la Marina Port Tarraco

El Port de Tarragona rebrà dos creuers el proper divendres, 18 de maig. A les 9 hores arribarà al moll de Llevant el Seabourn Ovation, de la companyia Seabourn, procedent de Sete (França). Es tracta d’un creuer de 210 metres d’eslora amb una capacitat per a 604 passatgers. El Seabourn Ovation marxarà cap a Màlaga a les 19 hores. Mitja hora abans de partir el creuer, els Xiquets del Serrallo faran un pilar de comiat.

D’altra banda, també a les 9 hores, arribarà a la Marina Port Tarraco el creuer Star Flyer, de la companyia Star Clippers, procedent de València. Amb una eslora de 117,57 metres i una capacitat per a 170 creueristes, l’Star Flyer marxarà cap a Barcelona a les 21 hores.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la mitjanit de divendres, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Tràfic de creuers

+ info