Atrás

El creuer Saphire i el Costa Victoria arriben al Port de Tarragona

El creuer Saphire i el Costa Victoria arriben al Port de Tarragona
12 Abr
2018

El primer arribarà dijous i el segon atracarà divendres

 

El creuer Saphire de la companyia Saga Cruises arribarà demà 12 d’abril a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al moll de Llevant. El Saphire, que arribarà a les 8 hores procedent de Barcelona i marxarà a les 17 hores amb destinació a Motril, té una eslora de 199,63 metres i una capacitat per a 752 passatgers.

 

El divendres 13 d’abril a les 8 hores arribarà el Costa Victoria, de Costa Cruceros, procedent de Palma de Mallorca.  A les 18 hores marxarà amb destinació a Marsella. El Costa Victoria té una eslora de 252,9 metres i una capacitat per a 2.394 passatgers.

 

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des d’aquesta mitjanit, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

 

Creuers

 
+ info
    

Tarragona, ciutat de creuers

+ info