Atrás

Exposició Quin temps tenim? l'organització de la vida quotidiana

Quin temps tenim? l'organització de la vida quotidiana
 
El proper divendres, 5 de novembre de 2010, a les 19,30 h. i al vestíbul del Tinglado 4 del Moll de Costa, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Quin temps tenim? l'organització de la vida quotidiana, produïda per l'institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.
L’objectiu d’aquesta exposició és explicar de què parlem quan ens referim als usos del temps, tot mostrant els diferents aspectes que hi tenen relació i el lloc central que ocupa la cura de les persones.
Les dificultats per harmonitzar la vida laboral, la personal i la familiar han convertit la gestió del temps en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones. Per què ens falta temps? Com es pot fer compatible la jornada laboral amb les necessitats de cura i atenció de les persones? Qui se n’ha d’ocupar? Els rols tradicionals de gènere, que assignaven les tasques de reproducció i sosteniment de la vida a les dones, ja no tenen vigència i és necessària una reorganització del temps per poder garantir el benestar de les persones.