Atrás

El Port de Tarragona, cada vegada més reconegut en el sector dels creuers

El Port de Tarragona, cada vegada més reconegut en el sector dels creuers
09 Mar
2018

La fira de creuers més important a nivell internacional resulta molt satisfactòria per a la infraestructura tarragonina

 

El Port i la ciutat de Tarragona són cada cop més reconeguts en el sector dels creuers. Així es desprèn de les diferents reunions de treball i converses informals que els representants de la infraestructura portuària han mantingut al Seatrade Cruise Global, la fira de creuers més important a nivell internacional, que s’ha celebrat a Fort Lauderdale (EE.UU.) des de dilluns i fins avui. Per al president del Port, Josep Andreu, “la fira ha resultat molt positiva perquè ha representat un pas endavant en el projecte de creuers de Tarragona, com a territori, com a ciutat i com a port”.

El Port i la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada han estat presents a la fira amb l’estand de Puertos del Estado. Durant aquests dies s’ha constatat que el projecte Costa Cruceros 2017 s’ha erigit com un referent dins el sector, projectant Tarragona com a port base (embarcament i desembarcament de passatgers). Cal destacar, a més, que l’interès directe de grans navilieres per operar a casa nostra constata el bon moment que està vivint la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada. De fet, s’ha obert la porta a grans companyies que fins ara no consideraven la nostra com una opció en els seus itineraris i s’han tancat acords amb diferents empreses de creuers que preveuen consolidar molt positivament les temporades 2019 i 2020.

Any rècord en creuers

El Port de Tarragona va registrar el 2017 la millor temporada de creuers fins al moment amb xifres que superen les expectatives fixades i va batre el rècord amb 51.390 creueristes, la qual cosa suposa un increment del 284% respecte de la temporada 2016. En referència al nombre de creuers, l’any passat van fer escala a Tarragona 37 embarcacions, davant les 22 de l’any anterior. Les previsions apunten a un increment encara més gran per a 2018, amb 55 creuers (+49%) i 80.000 passatgers.

 

Tarragona, ciutat de creuers

 
+ info
    

Creuers

+ info