Atrás

El Port de Tarragona es promociona com a destí de creuers a la principal fira internacional del sector

El Port de Tarragona es promociona com a destí de creuers a la principal fira internacional del sector
02 Mar
2018

La infraestructura tarragonina va tancar l’any passat la seva millor temporada

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa la propera setmana, amb l’estand de Puertos del Estado, al Seatrade Cruise Global 2018, que se celebra del 5 al 8 de març a Fort Lauderdale (EE.UU.), on presenta les seves potencialitats com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a nivell internacional. Es tracta de la principal fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix a compradors i proveïdors en una setmana de feina en xarxa, compres, innovació i educació.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es presenta en aquest esdeveniment internacional amb l’objectiu de donar a conèixer Tarragona i la Costa Daurada com a oferta turística i destinació de creuers a nivell internacional, així com també consolidar les relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir el Port de Tarragona en un port referent de destinació de creuers.

La maduresa com a destinació turística de primera nivell i les possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers.

Any rècord en creuers

El Port de Tarragona va registrar el 2017 la millor temporada de creuers fins al moment amb xifres que superen les expectatives fixades i va batre el rècord amb 51.390 creueristes, la qual cosa suposa un increment del 284% respecte de la temporada 2016. En referència al nombre de creuers, l’any passat van fer escala a Tarragona 37 embarcacions, davant les 22 de l’any anterior. Les previsions apunten a un increment encara més gran per a 2018, amb 55 creuers (+49%) i 80.000 passatgers.

 

Creuers

 
+ info
    

Tarragona, ciutat de creuers

+ info