El Port de Tarragona registra un notable increment d’exportació de caps de bestiar la segona setmana d’agost

El Port de Tarragona registra un notable increment d’exportació de caps de bestiar la segona setmana d’agost
23 ago
2017

Les principals destinacions són els països de la conca del Mediterrani, que celebren la festa del corder el proper 1 de setembre

 

Durant aquesta segona setmana d’agost, el Port de Tarragona incrementa notablement les exportacions de bestiar viu, sobretot de corders, als països de la conca del Mediterrani, que el proper dia 1 de setembre celebren la festa del corder. Una prova d’això és la càrrega del buc Fidelity, prevista per demà, que embarcarà 13.000 corders amb destinació a Líbia. Aquest vaixell està consignat per Transmar Ship & Forwarding Agency i estibat per Noatum Codemar.

El juliol de l’any 2012, la infraestructura portuària va iniciar un nou tràfic d’exportació d’animals vius amb l’objectiu d’afavorir la dinamització de l’economia de la ramaderia de la seva àrea d’influència. Des de la primera operativa el creixement ha estat exponencial.

Així mateix, aquest tipus de tràfic atorga al Port de Tarragona una distinció d'alta qualitat ja que no tots els ports estan adequats per treballar amb aquest tipus de mercaderia. La terminal de bestiar viu de les instal·lacions portuàries tarragonines disposa de serveis duaners, veterinaris i d’estibadors preparats professionalment per rebre aquest tràfic, i és un bon exemple de la diversificació de mercaderies que el Port està impulsant per ser més competitiu.

 

Tràfic d'animals vius

+ info

Terminals

+ info
 

Comunitat Portuària

+ info
 

Propers esdeveniments fires i jornades

dissabte 30 setembre 2017
dimarts 3 octubre 2017
00:00 - 00:00
EPCA Annual Meeting
Hotel InterContinental Berlin

dilluns 2 octubre 2017
divendres 6 octubre 2017
00:00 - 00:00
Expoquimia
Barcelona | Recinte Gran Via

Avís de circulació

22 setembre 2017
00:01 - 23:59
Restricció KM. 0
Km. 0

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos