Atrás

El Port de Tarragona assisteix a la visita del nou president de la Regió Europa de BASF a la ciutat

El Port de Tarragona assisteix a la visita del nou president de la Regió Europa de BASF a la ciutat
31 Jul
2017

Directius del Port de Tarragona i de l’AEQT van assistir el passat dimarts a una reunió de l’empresa química BASF en representació del clúster Chemmed. Markus Kramer, nomenat a l’abril nou president de la Regió Europa de la companyia, va venir a la ciutat per conèixer el site de Tarragona i la Direcció del Country Cluster Iberia de BASF.

 

Per part de BASF, van assistir a la visita Xavier Susterac, responsable de la subregió South-West Europa (EUS) de la companyia; Carles Navarro, Country Cluster Iberia Head, i Anne Berg, Tarragona Site Manager & Head Manufacturing Community Iberia. Per part de Chemmed, van estar presents el president del Port, Josep Andreu; el director general del Port, Ramón Ignacio García; la directora comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port, Genoveva Climent;  Teresa Pallarès, directora general de l’AEQT, i Jaume Sariol, vicepresident de l’AEQT.

 

Els directius de BASF es van interessar per aquest clúster, van valorar molt positivament aquesta iniciativa i es van mostrar favorablement sorpresos de la bona convivència en el territori d’una indústria química en creixement amb un sector turístic que ha crescut molt en molt poc temps i que són exemple d’una bona gestió pública i privada de les infraestructures del territori. També van valorar molt positivament la relació entre el Port i l’AEQT. En aquest sentit, el president del Port va posar en valor la creació del clúster Chemmed, que pretén unir els esforços de les diferents empreses del sector químic per esdevenir el hub químic més important del sud d’Europa.

 

També es van mostrar molt satisfets amb els serveis que els ofereix el Port de Tarragona i van deixar clara la seva voluntat de seguir invertint a la ciutat.

 

Tràfic de líquids

 El Port de Tarragona es reafirma com la porta logística del Mediterrani que connecta la potent indústria química de Tarragona amb la resta del món.  
+ info
    

 

 

ChemMed Tarragona

 Som membres fundadors de ChemMed Tarragona, que disposa de 350 hectàrees de terreny disponibles al nostre territori
+ info
 

Propers esdeveniments fires i jornades

Dilluns 26 Febrer 2018
Dimecres 28 Febrer 2018
00:00 - 00:00
Nou curs d'Oficial de Protecció d'Instal·lació Portuària (OPIP)
Arxiu del Port

Dilluns 5 Març 2018
Dijous 8 Març 2018
00:00 - 00:00
Seatrade Cruise Global
Broward Country Convention Center

Dimarts 13 Març 2018
Dijous 15 Març 2018
00:00 - 00:00
Intermodal South America
Centro de Exposiciones Sao Paulo

Avís de circulació


No hi ha esdeveniments previstos

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos