Atrás

El Port de Tarragona reconeix la tasca als alumnes en pràctiques formatives FP Dual

El Port de Tarragona reconeix la tasca als alumnes en pràctiques formatives FP Dual
10 Jul
2017

El Port de Tarragona aposta per la Formació Professional Dual, que apropa els estudiants al coneixement i al món laboral, en conveni amb l’Escola Joan XXIII i l’Institut Vidal i Barraquer. En aquest marc de col·laboració, aquest curs escolar 2016/17 tres alumnes de l’Escola Joan XXIII han realitzat les seves pràctiques formatives al Port de Tarragona, dos alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Gestió Administrativa, que han desenvolupat tasques a la direcció de Sostenibilitat i Desenvolupament Corporatiu, i la direcció d’Organització i Recursos Humans; i un alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances, que ha desenvolupat tasques a la direcció d’Administració i Finances.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, els directors dels departaments, així com els companys i companyes han volgut reconèixer la tasca als alumnes en pràctiques formatives FP Dual. Aquestes pràctiques formatives es van iniciar el passat mes de setembre i han finalitzat el mes de juny d’aquest 2017.

Col·laboració amb la FP Dual com a relació entre empreses i sistema educatiu

A banda dels convenis de col•laboració per a la FP Dual, des de l’any 2009 el Port de Tarragona col·labora de forma permanent amb diversos Instituts de Formació Professional de la ciutat, establint convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb el seu alumnat. L’objectiu és dotar-los d’aquelles competències que aporta una pràctica en una empresa d’acord amb el que especifica el contingut curricular del Cicle Formatiu.

Treballa amb nosaltres

+ info

 

Sobre el Port

+ info