Atrás

El Port de Tarragona promociona la seva estratègia intermodal a l’European Supply Chain & Logistics Summit

El Port de Tarragona promociona la seva estratègia intermodal a l’European Supply Chain & Logistics Summit
21 Jun
2017

Un any més, el Port de Tarragona està present a l’European Supply Chain & Logistics Summit, un dels congressos de logística més importants d’Europa i que enguany s’ha organitzat a Barcelona.

L’esdeveniment, que s’ha celebrat entre els dies 19 i 21 de juny, ha acollit a més de 550 professionals de tot el món, i entre ells directius d’empreses com Virgin, Unilever, HP, Nike o Procter and Gamble, grans productors amb un elevat volum d’importacions i exportacions arreu el món.

El Port de Tarragona ha participat amb estand propi a l’European Supply Chain & Logistics Summit, i ha pres part en les sessions de networking i les conferències que s’han organitzat sobre les tendències en la gestió de la cadena logística i de subministrament.

Un dels principals objectius comercials de la infraestructura portuària tarragonina és donar a conèixer les opcions que ofereix en intermodalitat i tràfic de contenidors, a la vegada que establir contacte amb grans empreses productores que tenen un paper decissiu en la cadena logística d’importació i/o exportació.

La terminal intermodal ‘La Boella’ del Port de Tarragona permet agilitzar la transferència de mercaderies entre el transport marítim i terrestre. Aquesta infraestructura està ubicada en un espai estratègic al costat de la terminal de contenidors operada per DP World, del Punt d’Inspecció Fronterera, de la industria química i de la pròxima ZAL. La terminal intermodal està oberta a les empreses del territori i compta amb doble ample de via (ibèric i UIC).

 

Tràfics del Port de Tarragona

+ info

Intermodalitat i xarxa ferroviària

+ info