Costa Cruceros ja navega des de Tarragona

Costa Cruceros ja navega des de Tarragona
07 Jun
2017

Tarragona, 2 de juny de 2017. Costa Cruceros ha començat avui a operar en Port de Tarragona com a port basi i punt d'origen d'un dels seus itineraris pel Mediterrani a bord del Costa neoRiviera, vaixell que oferirà a més l'exclusiu i innovador concepte Fun & Beach.

El Costa neoRiviera, atracat el dia 2 de juny al  Port de Tarragona, ha estat el lloc triat per Costa Cruceros i Port de Tarragona per presentar la nova ruta de la companyia que tindrà com a origen i fi de trajecte el port de la ciutat. Entre el 2 de juny i el 22 de setembre, el vaixell, (48.200 tones de pes i capacitat per 1.727 passatgers), oferirà un atractiu itinerari en el Mediterrani Occidental que es repetirà fins a en 17 ocasions i que farà possible veure el Costa neoRiviera cada divendres atracat en el port de la ciutat.

Aquest itinerari té una durada de 8 dies i ofereix escales en Savona (propera a Gènova, Itàlia), Porto Torres (en el nord de Sardenya), Menorca, Eivissa – Formentera i Palma de Mallorca, abans de finalitzar, de nou, a Tarragona. Amb l'objectiu d'oferir a més la millor experiència de viatge, la companyia ha volgut que el Costa neoRiviera romangui fins a 17 hores en el port - de 09.00 h. del matí a 02.00 h. de la matinada de l'endemà -. D'aquesta forma, aquells passatgers en trànsit poden gaudir amb calma i al seu ritme de la ciutat i les diferents excursions dissenyades per a ells per la companyia, a llocs com l'antiga Tarraco romana, el Monestir de Poblet, les esglésies de Montblanc o alguna de les seves espectaculars platges, entre uns altres. Per completar aquesta experiència de viatge, Costa Cruceros dóna l'oportunitat de reservar una excursió als parcs temàtics de PortAventura World: PortAventura Park i Ferrari Land, el seu nou parc únic a Europa.

Costa Cruceros inaugura avui les seves operacions des de Tarragona com a port basi. Fins al proper 22 de setembre, el vaixell Costa neoRiviera partirà en 17 ocasions des de la ciutat per realitzar un itinerari pel Mediterrani, oferint l'exclusiu producte Fun & Beach a més de 25.000 viatgers..

Una de les novetats més destacades d'aquest itinerari i protagonista de la jornada d'avui en Port de Tarragona, ha estat l'innovador Fun & Beach.

Aquest concepte, exclusiu de la companyia italiana, ofereix una nova forma de viatjar en creuer basada en la diversió i la música. Així, els viatgers que optin per aquest itinerari podran gaudir d'escales més llargues en cada destinació, accés especial a platges paradisíaques, sessions de música amb Djs a bord i, tot això, en un ambient desenfadat.

Durant l'acte, s'ha posat també de rellevància l'aposta de Costa Cruceros per Tarragona i el positiu impacte econòmic que l'arribada dels seus creuers tindrà a la regió. A més de l'activitat prevista amb el Costa neoRiviera, el Costa Favolosa realitzarà altres escales ja calendaritzades per a setembre i octubre d'aquest any.

D'aquesta forma, al final de 2017 els vaixells de Costa hauran visitat el port de Tarragona en 19 ocasions permetent que fins a 32.000 passatgers coneguin la ciutat. El total d'aquestes operacions suposarà, d'acord amb les estadístiques de despesa mitjana per passatger publicades per CLIA Espanya, un benefici per a totes les parts d'al voltant de 2.200.000 €.

L'acte ha comptat amb la presència de D. Josep Andreu, president del Port de Tarragona; D. Rafael Fernández-Àlaba, director de màrqueting i comunicació de Costa Cruceros a Espanya i Portugal; D. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; D. Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; i D. Mark Robinson, PortAventura World Chief Commercial Officer.

Durant l'esdeveniment de presentació d'aquest itinerari, Josep Andreu, president del Port de Tarragona, ha destacat: “Avui és un dia molt important per al Port de Tarragona i el territori perquè, per primera vegada, som port basi d'una línia regular de creuers i no podíem tenir millor partner que una naviliera com Costa Cruceros. Sens dubte, avui consolidem el nostre projecte de creuers i suposa una gran projecció per a la nostra marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada".

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l'Ajuntament de Tarragona, PortAventura World i Port de Tarragona, i ha servit per posar en relleu la consolidació de Tarragona com a destinació de creuers a nivell internacional.

Per la seva banda, Rafael Fernández-Àlaba, director de màrqueting i comunicació de la companyia per a Espanya i Portugal, ha posat en relleu la importància d'aquest nou itinerari. “El sector de creuers està en ple desenvolupament a Espanya. De fet, segons CLIA, en 2016 un total de 486.000 viatgers espanyols van gaudir d'un creuer, un 4% més que l'any anterior. En aquest context, és fonamental no deixar d'innovar per oferir sempre la millor experiència de viatge i les destinacions més atractives, aquesta és l'única manera d'aconseguir que els viatgers provin a gaudir d'un creuer. Som conscients que Tarragona compta amb una situació privilegiada a la vora del Mediterrani, una idònia connexió de transports i una oferta d'oci complementària de primer nivell. Aquests arguments, sumats al suport fonamental per part de les institucions i la col·laboració clau per part dels agents de viatges, han estat determinants per fer de Tarragona un dels nostres ports basi. Estem molt orgullosos d'haver pogut arribar fins a aquí i sabem que avui és el començament d'una etapa d'èxits per a tots, atès que l'any que ve no només continuarem amb la nostra aposta per Tarragona, si no que ampliarem la mateixa amb 7 escales més en 2018”.

D. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona: “L'arribada d'aquest creuer significa un gran punt d'inflexió perquè hem estat treballant 10 anys perquè arribés aquest moment. A més, arriba en un moment que coincideix amb una gran repercussió de la Marca Tarragona i en el qual hem rebut més visitants que mai. En definitiva, l'arribada d'aquest creuer ens aporta notorietat ".;

Tot seguit, D. Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, va afegir: “Que una empresa de referència i capdavantera a nivell mundial com Costa Cruceros s'hagi fixat en Costa Daurada i Tarragona per programar un creuer, ens posiciona de manera única en l'oferta d'aquest tipus de producte en el Mediterrani".

L'activitat de Costa Cruceros a Tarragona es complementa amb la inclusió d'aquest port en altres itineraris internacionals de la companyia. Així, a final de 2017, un total de 32.000 viatgers de Costa hauran fet escala o iniciat la seva travessia en el Port de Tarragona, la qual cosa s'estima que generarà un valor d'al voltant de 2.200.000 euros.

D. Mark Robinson, PortAventura World Chief Commercial Officer, també va voler expressar: “Estic convençut que els viatgers que desembarquin d'aquest creuer descobriran una destinació de vacances de primer ordre per la seva història, cultura, gastronomia, meravellosos paisatges i on, a més, podran gaudir de PortAventura World, on viuran un món d'experiències inoblidables i podran conèixer de primera mà Ferrari Land, un nou parc temàtic únic a Europa”.

 

Costa Crociere és la companyia de creuers italiana de CarnivalCorporation&plc, la major companyia de creuers del món. Durant 67 anys, els vaixells de Costa han estat autèntics ambaixadors de la veritable hospitalitat italiana, mostrant el millor de la seva gastronomia i una experiència de compres única i completa, gràcies a una àmplia selecció de les més prestigioses marques italianes.

Actualment, la flota de Costa, la més gran d'Europa, compta amb un total de 15 vaixells en servei, tots amb bandera italiana. A més, dos bucs de nova generació seran lliurats en 2019 i 2021 (al costat d'uns altres per a la marca AIDA Cruises): comptaran amb un revolucionari disseny ‘verd’ i estaran propulsados per Gas Natural Liquat, el combustible fòssil més net del món, la qual cosa representarà un enorme avanç mediambiental.

Costa encarna l'excel·lència italiana gràcies als 19.000 associats de Costa a tot el món, que treballen cada dia amb passió per oferir les vacances de creuer amb el Millor d'Itàlia amb 137 itineraris diferents, 261 destinacions i 60 ports d'embarqui.

Costa Cruceros ha estat guardonada en els exclusius Premis Excellence de Creuers 2016 amb tres segells de qualitat: “Millor Naviliera Qualitat-Preu”, “Millor Imatge de Marca entre Consumidors” i “Marca millor reconeguda entre els Agents de Viatges”.

 

Tarragona Cruise Port

Pàgina oficial Tarragona Cruise Port Costa Daurada;
+ info
     

 

Etiquetat com
  • Tarragona Cruise Port

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors