Visita del ministeri d’Infraestructures d’Ucraïna al Port, referent nacional en seguretat de mercaderies perilloses

Visita del ministeri d’Infraestructures d’Ucraïna al Port, referent nacional en seguretat de mercaderies perilloses
29 Maig
2017

Una delegació del ministeri d’Infraestructures d’Ucraïna visita el Port de Tarragona en el marc del de seguretat en mercaderies perilloses

El Port de Tarragona ha estat seleccionat com a port espanyol de referència, en matèria de seguretat, en la manipulació de les mercaderies perilloses.

 

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, acompanyat pel director general, Ramón Ignacio García, ha donat la benvinguda aquest matí a la seu de l’Autoritat Portuària, a una desena d’alts funcionaris del ministeri d’Infraestructures d’Ucraïna, acompanyats per representants de Ports de l’Estat i del ministeri de Foment, que han visitat avui les instal·lacions portuàries amb l’objectiu de conèixer els processos de seguretat en la gestió de les mercaderies perilloses del Port de Tarragona.

Aquesta visita s’emmarca en l’anomenat “Twinning project. Suport per a la millora de la seguretat en el transport multimodal de mercaderies perilloses a Ucraïna”. En la seva intervenció, el president del Port ha agraït a Ports de l’Estat i al ministeri de Foment “haver pensat en el Port de Tarragona com a port de referència en aquest projecte i donar-nos l’oportunitat de poder compartir el nostre know-how”. Josep Andreu ha volgut posar de relleu que “la vinculació de la nostra activitat al tràfic de productes químics i petroquímics, juntament amb l’objectiu de ser port pioner en temes de seguretat i sostenibilitat, ens ha portat a treballar en la línia de ser port de referència en la manipulació de mercaderies perilloses”.

 

Compartir know-how

En el marc d’aquesta visita, responsables de l’Autoritat Portuària de Tarragona, de Capitanía Marítima, Ports de l’Estat i SASEMAR han compartit amb els assistents el seu know-how en matèria de seguretat i prevenció. Els assitents han estat: per part de Capitania Marítima, la capità marítim Núria Obiols; i Nereo Arranz; capità marítim adjunt; per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona, el responsable d’Operacions, Iván Bernal; i el responsable d’Autoprotecció, Jesús Teva. Per part de SASEMAR Tarragona, el seu responsable Íñigo Landeta; i també Francisco Lozano cap de seguretat de DP World Tarragona i Jaime Luezas, Serveis i Comunitat Portuària de Ports de l’Estat.
Durant aquesta jornada, la delegació d’Ucraïna ha conegut in situ les instal·lacions portuàries, i han visitat la torre de control SASEMAR i pràctics del port, per conèixer el funcionament operatiu. També han visitat la terminal de contenidors DP World Tarragona.

Seguretat Industrial

Compromís intrínsec en el desenvolupament de la nostra activitat portuària. 
+ info
     

Líquids al Port de Tarragona

Coneixeu les instal·lacions dedicades al tràfic d'aquests productes. 
+ info
 

 

 

 

 

 

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona