Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com a destinació de creuers a la fira Seatrade Cruise Global
20 Mar
2017

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es posiciona en el món dels creuers com una destinació al Mediterrani

El Port de Tarragona ha participat a la fira Seatrade Cruise Global que s’ha celebrat entre els dies 13 i 16 de març a Fort Lauderdale (Estats Units). L’equip comercial de creuers ha mantingut una desena de reunions amb cruiselines i agents del sector en el marc de la fira, i ha participat activament dels diferents esdeveniments networking. I en aquests fòrums, s’ha pogut constatar que Tarragona Cruise Port Costa Daurada ja és una marca posicionada, i l’aposta de Costa Cruceros pel Port de Tarragona com a port base (home port) ha suposat un pas en el posicionament i reconeixement del territori en el sector dels creuers a nivell internacional.

La delegació del Port de Tarragona a la fira ha estat encapçalada pel president del Port, Josep Andreu, qui valora positivament els resultats de la participació a la Seatrade Cruise Global, i destaca que “s’ha constatat la progressió positiva que ha fet Tarragona en aquests darrers quatre anys pel que fa al tràfic de creuers que, si bé, són xifres modestes s’ha fet palès l’evolució positiva i el potencial que tenim com a port de creuers”. D’altra banda, Josep Andreu ha afegit que “l'oferta turística del nostre territori té prou atractiu perquè ens visitin. Tarragona té icones pròpies de primer nivell com la Tarragona Romana, Reus Gaudí, la Ruta del Císter, Costa Daurada, PortAventura Ferrari Land. I la nostra tasca és donar a conèixer tot aquest potencial de Tarragona com a destí de creuers”.

Finalment, el president del Port afegeix que “esdeveniments com el Seatrade Cruise Global són una gran oportunitat per a presentar les nostres ofertes i contactar amb les companyies navilieres de creuers. Però el treball no és només preparar la fira i anar-hi, sinó que tenim una gran tasca posterior com és la de gestionar i contactar amb les companyies navilieres per aconseguir acords concrets, i que vinguin a conèixer el Port de Tarragona o la ciutat”.

L’estand del Port de Tarragona ha estat ubicat en el de Ports of Spain, des d’on s’ha treballat per continuar promocionant internacionalment la marca Tarragona Cruise Port i l’atractiu turístic del territori.

2017: Any rècord de creuers al Port de Tarragona

Les previsions de creuers per aquesta temporada al Port de Tarragona són de rècord. Fins a 40 creuers amb uns 40.000 passatgers atracaran a les instal•lacions portuàries. Companyies com Azamara, Silversea, Crystal, Oceania, Windstar o P & O aposten per Tarragona Cruise Port com a port d’escala de creuers, i Costa Cruceros escull la destinació com a home port.

Costa Cruceros aposta pel Port de Tarragona

Costa Cruceros ha triat el Port de Tarragona com a port base d'un dels seus itineraris pel mar Mediterrani aquest 2017. D'aquesta manera, Tarragona es posiciona com a port d'entrada i sortida de creuers i també destinació receptora de creueristes europeus.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també participen el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, el parc científic i tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya de la URV, i PortAventura

Grans projectes per consolidar la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada

PortAventura: Un dels parcs temàtics més importants d'Europa que rep anualment 4 milions de visitants. L'estratègia internacional del resort PortAventura el situa com la millor destinació d'oci familiar d'Europa, i així ho avalen els més de 4 milions de visitants anuals que rep.

Ferrari Land: El món Ferrari a PortAventura. El primer parc temàtic Ferrari de tot el món obrirà les seves portes el proper 7 d’abril.

BCN WORLD: Un altre projecte turístic i d'oci que, sens dubte, exalta les potencialitats turístiques i creuerístiques de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. 

Etiquetat com
  • Tarragona Cruise Port

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona