Atrás

El MV Minerva tanca la millor temporada de creuers del Port de Tarragona

El MV Minerva tanca la millor temporada de creuers del Port de Tarragona
29 Des
2016

L’últim creuer de la temporada 2016, que portarà uns 441 passatgers a bord, atracarà a la terminal del dic de Llevant aquest divendres

El Port de Tarragona rebrà aquest divendres dia 30 de desembre l’últim creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. Es tracta del creuer de luxe MV Minerva de la companyia Voyages of Discovery, que navega amb prop de 441 passatgers a bord. I tanca la millor temporada creuerística del Port de Tarragona.

El MV Minerva atracarà a les 7h procedent de València, i salparà a les 16h del mateix divendres amb destinació Barcelona.

Els passatgers visitaran el territori de manera lliure, o bé a través de les excursions que s’ofereixen als passatgers planificades amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, enoturístic i turístic il·limitat que té el territori. Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports.

Millor temporada de creuers: superant 13.000 passatgers

Aquest 2016 és la millor temporada de creuers del Port de Tarragona fins al moment. Amb el MV Minerva són 22 els creuers que han visitat el Port de Tarragona, que ha superat la xifra de 13.000 creueristes que al llarg de l’any han visitat el territori.

El Port de Tarragona preveu una millor temporada al 2017 amb la previsió de duplicar els creuers d’enguany.

Trànsit passeig de l’Escullera. Restringit accés des de les 7 a les 16h

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de divendres a les 7h i fins les 14h els vianants i runners només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.