El Port de Tarragona promociona la seva oferta a la fira de creuers Seatrade Cruise Med

El Port de Tarragona promociona la seva oferta a la fira de creuers Seatrade Cruise Med
21 Set
2016

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa aquesta setmana a la fira de creuers més important d’Europa, la XI edició de Seatrade Cruise Med 2016 que se celebra entre els dies 21 i 23 de setembre a Tenerife. Una delegació de l’equip de creuers del Port de Tarragona ha viatjat fins la capital de Les Canàries per a promocionar l’oferta turística del territori, i presentar les potencialitats del Port de Tarragona com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a nivell internacional.
 
Tarragona Cruise Port es presenta en aquest esdeveniment internacional, on estarà amb l’estand de Ports de l’Estat, amb l’objectiu d’enfortir les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, i consolidar l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers.
 
Presentació del projecte Ferrari Land
 
El dijous 22 de setembre a les 16.30h, i en el marc de la fira, es presentarà el projecte Ferrari Land, el primer hotel temàtic de Ferrari a tot el món i que s’ubicarà junt a PortAventura.
 
La millor temporada de creuers
 
El Port de Tarragona està assistint a la millor temporada de creuers fins al moment. Després de gairebé quatre anys d’intens treball per atraure creuers a la ciutat, la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada ja està posicionada al mapa de creuers i en els programes de les principals navilieres. Aquest projecte és el resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona, i on també hi són presents el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç, de Tarragona, la Patronal de Turisme, Parc Científic i Tecnològic de la URV, PortAventura i el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Reus.
 
Tarragona Cruise Port es presenta com una destinació exclusiva i destí de creuers a escala internacional al Mediterrani, apostant per una estratègia turística diferenciadora per a atreure navilieres premium i de luxe que volen oferir destinacions amb major valor afegit. Per a aquest any, les previsions són de rebre 22 creuers i més de 13.000 passatgers.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors