“Nadal de Somni” de Port Tarragona tanca la primera setmana aquest divendres amb una gran jornada plena d’espectacles i activitats familiars

“Nadal de Somni” de Port Tarragona tanca la primera setmana aquest divendres amb una gran jornada plena d’espectacles i activitats familiars
29 Dic
2022

Clourà amb un concert, una cercavila i un piromusical molt especial 

La primera setmana del Nadal de Somni organitzat pel Port de Tarragona al Moll de Costa encara la seva recta final amb una jornada de divendres plena d’emocions per al públic familiar de totes les edats. Aquest divendres 30 de desembre, el Tinglado 1 acollirà els tallers de Jocs artesanals de fusta, l'espai creatiu a on els infants podran gaudir en família confeccionant les seves pròpies xapes o “tattoos”. 

Continuarà l'espai nadó per acollir els més petits que ens visitin i a més a més es podrà participar durant el matí en l'exitós Taller de Circ de la Companyia Passabarret, on grans i petits poden aprendre diferents habilitats que van des del funambulisme als equilibris sobre objectes, malabars i molt més. 

A les 12 hores, Santi Rovira ens porta la història Somriu d'un trobador carregat amb un sac de somriures. Un espectacle d'animació amb cançons, danses i Jocs dansats emmarcats en una història plena de màgia i fantasia. 
 

Concert, cercavila i piromusical 

A la tarda ens espera el colofó final d'aquesta setmana plena d'activitats amb el superconcert de la Billy Boom Band, una de les bandes de rock més populars per a nenes i nens i també per als més mgrans. Billy Boom Band és un projecte de música de rock per a totes les edats que està transformant el concepte de la música infantil. Entrada lliure amb aforament limitat. 
 
A continuació a la placeta del Tinglado 1 tindrem un espectacle itinerant de llum on els cavallets de mar ens acompanyaran en una autèntica cercavila de mar. 

Tancarem la cercavila amb un espectacle piromusical que ens permetrà viure un castell de focs ben especial, amb la música nadalenca a càrrec de la Pirotècnia Estadella. 
 
Tota aquesta activitat anirà complementada amb el Nadal gastronòmic que permetrà degustar des d'un bon vi calent, un vermut o vins del territori amb la col·laboració de Bodegues Gerard i la DO Tgn o dels productes que ens porten les foodtracks a la placeta. 

D’altra banda, aquest divendres 30 de desembre el Magatzem Reial obrirà les portes per últim dia de 10.00 a 13.30 hores del matí. 
 

Dia 31 de Desembre 

 
Per acabar l'any, el dia 31 també arriba carregat d'activitats. A les 10.30 hores l'home dels Nassos visitarà el Rellotge del Port, que està preparat per celebrar els seus 100 anys!!! 
I després els més valents faran el Bany de Sant Silvestre, organitzat per l'Associació de Veïns del Barri del Port. Tancarem la jornada amb una nova edició de la Cursa de Sant Silvestre des del Serrallo. 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!