Tornen les emocions en el cicle Teatret de Conte del Teatret del Serrallo

Tornen les emocions en el cicle Teatret de Conte del  Teatret del Serrallo
17 Oct
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La quarta edició s’engega amb companyies de gran nivell per al públic familiar

Les entrades, gratuïtes, estaran disponibles a partir del dilluns 17 d’octubre a les 12 hores a https://entradium.com/

El Teatret de Conte arriba amb una quarta edició amb la reinterpretació de contes clàssics i contemporanis que ens acosten a entendre quelcom tan complex com les emocions.

El Teatret del Serrallo i el Refugi 1 del Moll de Costa són els espais protagonistes per acollir aquesta edició. Escenaris que es transformaran en un espai màgic on tot és possible i els assistents s’emportaran records, moments, experiències i un món de fantasia que grans i petits mantindran en el seu imaginari.

El cicle acostarà les visions dels sentiments en espectacles de titelles i contes per a tots els públics, però estan especialment dirigides al públic familiar.

‘Endrapasomnis’ amb la cia. Teatre al Detall

Dissabte 22 d’octubre, a les 18 hores, l’escenari emblemàtic del Teatret del Serrallo acollirà l’espectacle ‘Endrapasomnis’, una obra guanyadora del Premi de la Crítica 2014 al millor espectacle familiar i finalista del premi Enderrock al millor disc de música infantil i familiar.

Tratre al Detall, la companyia que interpreta l’espectacle, parteix del conte de Michael Ende (autor de ‘La Història Interminable’ i ‘Momo’) i li dona la volta per fer una sessió poètica i tendre, ple d’humor i de bona música. ‘L’endrapasomnis” o “Das Traumfressrchen” (1978) es refereix a les relacions pares-fills, de les pors que hom té (grans i petis), de la necessitat de sentir-se acompanyats... Un autèntic viatge iniciàtic, una aventura llunyana que, paradoxalment, ens aproparà a les persones que més estimem.

La funció narra com, en el País de la Bona Son, la Princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans, però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’endrapasomnis serà la solució... Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos.

‘El Monstre de Colors’ de la cia. Tutatis

La sala 2 del Refugi 1 del Moll de Costa es transformarà, el diumenge 23 d’octubre a les 17.30 hores, en un lloc màgic on la música i els colors faran viatjar als més menuts pel món de les emocions. L’espectacle es basa en ‘El Monstre de Colors’ d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes.

La companyia Tutatis i Transeduca amb dues actrius, dues titelles (el monstre i la nena) i un garbuix d’emocions posaran en escena un espectacle de poesia visual i música que ens connectaran amb cada emoció.

En la funció, el color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por... el verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.

Les entrades, gratuïtes, es poden reservar a la plataforma https://entradium.com/ a partir del dilluns 17 d’octubre a les 12 hores.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!