El Port de Tarragona prepara la VI edició del Med Hub Day

El Port de Tarragona prepara la VI edició del Med Hub Day
14 Oct
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El lema per l’edició d’aquest any és “Ser un hub en l'era de la transició energètica”

S’incorporen noves temàtiques com els nous combustibles i vectors energètics

La sisena edició del Med Hub Day, organitzada pel Port de Tarragona i patrocinat pel clúster ChedMed, se celebrarà el 10 i 11 de novembre al Tinglado 1 del Moll de Costa. Aquesta edició estarà marcada per la recuperació del format 100% presencial, en un entorn portuari, gratuït, amb un programa ple d’experts vinculats al sector.

L’Autoritat Portuària de Tarragona, organitzadora de l’esdeveniment, ha inclòs per aquesta edició el lema “Ser un hub en l'era de la transició energètica” sota el qual pivotaran totes les conferències i taules rodones. Alineat amb aquest lema el Port de Tarragona incorporarà temàtiques sobre nous combustibles i vectors energètics, com ara l’hidrogen i la seva importància degut a la Vall de l'Hidrogen de Catalunya.

Així doncs, es seguirà mantenint les taules rodones sobre terminals de líquids i empreses petroquímiques, que van ser molt ben valorades per part del públic en anteriors edicions. L’APT seguirà apostant per conferències en els àmbits de la intermodalitat ferroportuària i el bunkering, dos dels objectius comercials del Port de Tarragona.

Una trobada consolidada

L'objectiu del VI Med Hub Day és promoure, debatre i intercanviar informació sobre els punts forts i les oportunitats que ofereix el mar Mediterrani com a plataforma logística per a productes químics i petroquímics.

Amb aquet objectiu i durant dues jornades, operadors de terminals d'emmagatzematge, ports, consignataris, transitaris, analistes de mercat i empreses químiques i petroquímiques es reuniran per debatre i aportar idees i novetats on el bunkering, el nous combustibles i energies, i la intermodalitat agafaran el protagonisme.

El Med Hub Day va iniciar la seva marxa l’any 2017, i any rere any ha gaudit d’una xifra d’assistents a l’alça, aconseguint una consolidació i maduresa entre els esdeveniments del sector. La darrera edició (híbrida, presencial i online) va aplegar més de 100 assistents.

La sisena edició començarà el dijous 10 de novembre a les 15 hores, on es donarà la benvinguda a totes i tots els assistents a les jornades. Seguidament s’iniciarà la primera sessió que tractarà de Ports i ferrocarrils i la jornada es clourà amb un networking.

El Med Hub Day seguirà divendres dia 11 a les 9:30 hores amb la segona sessió sobre el futur de la indústria petroquímica. La tercera i última sessió amb que acabarà l’esdeveniment es debatrà sobre els nous combustibles i les noves oportunitats.

El Port Tarragona referent en líquids a doll

El Port de Tarragona és un hub mediterrani per a l'emmagatzematge i la distribució de productes líquids a doll que fa costat a la indústria local amb instal·lacions i infraestructures de primer nivell per a oferir un servei d'emmagatzematge.

L’àrea del Camp de Tarragona està considerada com un dels principals hub logístics de producció, emmagatzematge i distribució de productes petroquímics del sud d’Europa. La situació estratègica i les seves infraestructures permeten respondre a qualsevol necessitat logística amb una distribució eficient de tot tipus de productes petroquímics per vaixells, tren, camió o canonades.

El conjunt d’empreses de la indústria química i petroquímica de Tarragona, genera una producció anual de 20 milions de tones, la qual cosa representa el 50% de la producció de Catalunya i el 25% de tot l’Estat.

Registre i informació a https://www.hubdaytarragona.com/

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona