El Port Tarragona clausura les IX Jornades jurídiques internes del sistema portuari amb un alt nivell de reflexió i debat de les ponències presentades

El Port Tarragona clausura les IX Jornades jurídiques internes del sistema portuari amb un alt nivell de reflexió i debat de les ponències presentades
13 Jun
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Durant els darrers dies, 9 i 10 de juny, el Port Tarragona ha fet d’amfitrió en una trobada basada a aprofundir en temes jurídics del sector portuari

L’objectiu de les jornades és formar equip, aprendre i debatre sobre els constants canvis de l’entorn

Ponències, casos pràctics i activitats complementàries han tingut una molt bona acollida per part dels assistents

Les jornades van ser inaugurades pel president del Port, Josep Maria Cruset i clausurades per l’Advocada General de l’Estat, Consuelo Castro

El divendres 10 de juny a les 13:30 hores aproximadament es va clausurar la IX Jornades jurídiques internes del sistema portuari amb una excel·lent resposta per part de tots els assistents, al Tinglado 1 del Moll de Costa. Més d’un centenar de professionals s’han donat cita durant els dies 9 i 10 de juny per compartir experiències en unes jornades que serveixen per ‘formar equip’, aprendre i debatre sobre els constants canvis de l’entorn.

Les jornades van estar inaugurades pel president del Port, Josep M. Cruset, qui va agrair a tot l’equip del ‘backoffice’ el bon funcionament de tot el sistema logístic durant els darrers dos anys de pandèmia, temps que no es van poder organitzar les jornades.

Aquesta trobada del sistema portuari és organitzada cada any per ‘Puertos del Estado’ i, a causa de la situació pandèmica viscuda en els darrers anys, l’última edició es va celebrar a Eivissa durant l’any 2019.

Després d’aquesta parada obligada de 2 anys per raons sanitàries, les jornades de Tarragona han batut el rècord d’assistents amb gairebé 115 persones participants, vingudes de tot l’Estat espanyol. La trobada de dos dies ha comptat amb un programa format per 7 ponències sobre les novetats normatives que afecten el Sistema Portuari estatal, casos pràctics i activitats complementàries relacionades.

Nivell de reflexió i de debat

Aquesta edició ha estat caracteritzada per la gran predisposició dels participants a compartir i aprofundir en les novetats legislatives i, en altres temes de gran interès per als professionals d‘aquest àmbit, el que s’ha traduït en el fet d’exposar coneixements i experiències i potenciar el treball de forma coordinada.

Les jornades han estat clausurades per l’Advocada de l’Estat, Consuelo Castro Rey qui ha donat l’enhorabona per la magnífica organització i ha remarcat l’entorn privilegiat on s’han dut a terme: el Tinglado 1 del Moll de Costa. Ha ressaltat com les jornades suposen una trobada de qualitat caracteritzada en l’encert de temes tractats i professionals que han permès aprofundir en la seva anàlisi. Castro també ha emfatitzat el fet de com les jornades han propiciat un debat desenvolupat en llibertat i confiança per intercanviar punts de vistes força interessants.

Transmissió de saviesa inter generacional

L'equip responsable de l’organització de les jornades de Port Tarragona assenyalen la rellevància de la trobada i l’aprenentatge que s’ha obtingut en aquesta edició de les jornades jurídiques que també serveix, com també va dir Consuelo Castro en el discurs de clausura, en la “transmissió de saviesa entre diferents generacions de professionals”.

 

Galeria fotogràfica a càrrec d'Ari Lucena (@luzzari__)

 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!