Port Tarragona inicia la col·locació de les tenso estructures per generar ombra als parcs infantils de Moll de Costa

Port Tarragona inicia la col·locació de les tenso estructures per generar ombra als parcs infantils de Moll de Costa
01 Jun
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta d'una actuació recollida en el Pla de Millora de la Façana Marítima del Serallo presentat el passat mes de març

Aquesta intervenció tindrà una durada de 30 dies amb un pressupost de 136.120,98 € (IVA exclòs)

Port Tarragona ha iniciat la col·locació de les tenso estructures per generar ombra als parcs infantils de davant del Tinglado 4 del Moll de Costa. Es tracta d'una actuació recollida en el Pla de Millora de la Façana Marítima del Serallo presentat el passat mes de març.

Aquesta intervenció que durà a terme l’Autoritat Portuària de Tarragona tindrà una durada de 30 dies durant els quals no es podran fer ús aquestes instal·lacions i comptarà amb un pressupost de 136.120,98 € (IVA exclòs).

L’objectiu d’aquesta instal·lació és que una part d’entre el 40 i el 50% del total de la superfície de cadascun dels dos parcs infantils quedin sota l’ombra perquè durant les temporades d’estiu, quan les temperatures són més elevades, es pugui seguir utilitzant el mobiliari de jocs infantils. Per aprofitar les hores de sol en les èpoques de l’any on aquest és menys intens, s’ha decidit deixar una part de cada parc al descobert.

En total s’instal·laran uns 217 m2 de material flexible que projectarà l’ombra que es subjectarà mitjançant una estructura d’acer galvanitzat col·locada en els extrems dels propis parcs infantils construïts pel Port de Tarragona l’any 2013 i ampliats l’any 2017.

Inici del pla de millores del Serrallo

Els projectes consensuats amb l’Associació de Veïns del Serrallo comptaran amb un pressupost total de 1.150.000 euros (IVA exclòs) per introduir diverses millores a realitzar aquest mateix any 2022, íntegrament finançades pel Port de Tarragona.

El pla consisteix en 4 actuacions principals: la restauració del pantalà, la instal·lació de mobiliari urbà per generar ombra en el passeig, la instal·lació de tendals per generar ombra als parcs infantils i la restauració de l’entorn del pont de la Petxina amb nous murals. El pla de millora de la façana marítima del Serrallo reuneix inversions impulsades per l’Autoritat Portuària de Tarragona i consensuades amb l’Associació de Veïns, que va planificar-se pel departament d’infraestructures i conservació del Port arran de diverses peticions del veïns del barri mariner de Tarragona.

Aquestes actuacions pactades amb les veïnes i veïns del barri compten amb quatre línies d’actuació principals: restauració d’elements malmesos, millora de la seguretat, millora de la comoditat i millora de la imatge de l’entorn urbà.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!