Port Tarragona present a l’ECG General Assembly & Spring Congress 2022

Port Tarragona present a l’ECG General Assembly & Spring Congress 2022
18 May
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’Associació de Logística de Vehicles Europeus (ECG) és l’associació de referència en la logística dels vehicles acabats

El Port n'és membre des del 2021 per la importància estratègica d’aquest sector en els seus tràfics

El Port de Tarragona va ser present durant els dies 12 i 13 de maig a a l’ECG General Assembly & Spring Congress 2022 celebrada a Màlaga. Com a membre d’aquesta associació dedicada logística dels vehicles acabats, el Port ha assistit per conèixer de primera mà les novetats en un sector clau en els seus tràfics.

En aquesta segona assemblea que participa el Port Tarragona com a membre s'ha renovat junta directiva, al mateix temps que s’han compartit les perspectives del sector de la logística de l’automòbil pel 2022 i 2023, en uns moments de canvi i transformació per al sector.

Aquesta trobada anual reuneix a operadors logístics, ports, proveïdors, fabricants i membres de la Comissió Europea perquè l’ECG és l’associació de referència en la logística dels vehicles acabats i on operadors logístics, ferroviaris, navilieres, carregadors i ports es troben per millorar l'operativa. L’ECG facilita la col·laboració no comercial entre els seus membres i promou les millors pràctiques en àrees operatives, especialment en l'harmonització dels estàndards operatius.

Un tràfic clau al Port

L’assistència del Port de Tarragona en aquesta conferència anual s'emmarca en l'estratègia diversificadora de tràfics del Port i en el paper de suport a les empreses ja presents en la comunitat portuària.

L’entitat portuària, des de fa anys, aposta per la qualitat en tots els seus processos, especialment pel que fa referència al tràfic de mercaderies. Seguint aquesta política de qualitat el Port de Tarragona encapçala la primera posició juntament amb el Port de Pasaia entre els ports del sistema portuari espanyol en tràfic de vehicles segons aquest estudi que cada any publica l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions.

L’ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions) va fer públic l’Estudi de valoració de la logística maritimoportuària de 2020 i va atorgar una valoració de 4,3 sobre 5 punts en el tràfic de vehicles a les terminals del Port de Tarragona: Bergé Marítima i Noatum Terminal Tarragona.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!