Port Tarragona organitza, al Tinglado 2, un concert de música americana del grup Keystone Cops inspirat en l’exposició Between the Lines de J. James White

Port Tarragona organitza, al Tinglado 2,  un concert de música americana del grup Keystone Cops inspirat en l’exposició Between the Lines de J. James White
29 Abr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El concert, d’entrada lliure, està programat per al 30 d’abril a les 19:00h al Tinglado 2

L’espai del Tinglado 2 acull actualment l’exposició sota el títol ‘Between the Lines’ de l’artista americà J. James White

Exposició i concert estan dins de la programació del Festival Internacional DixieLand que se celebra a la ciutat

Aquest dissabte 30 d’abril el Port de Tarragona ha programat un concert, d’entrada lliure, al Tinglado2. El grup Keystone Cops serà l’encarregat de crear l’ambient musical, un ambient que s’inspirarà en l’exposició ‘Between the Lines’ actualment exposada al Tinglado 2 fins al 19 de juny.

L’exposició es va inaugurar el passat dijous i es tracta d’una mostra de l’artista americà i resident a Tarragona des de fa 22 anys, Jeffrey James White,

El concert pretén unir dos vessants artístics, la musical i la gràfica a partir de les obres de White que es relacionen entre si per un nexe en comú: el de la creació a partir de la destrucció. Cal afegir que White és un dels integrants del grup Keystone Cops i, amb els seus companys musicals, s’encarregaran de transformar la pintura en melodies.

Ben segur el Tinglado 2 s’inundarà de color musical on el públic que hi participi podrà gaudir d’una vetllada original i artística al costat del mar.

Cal recordar que, tant l’exposició com el concert, estan emmarcats dins de la programació del Festival Internacional DixieLand que se celebra a Tarragona del 30 d’abril a 15 de maig.

Between the Lines de J.James White

La presentació, ahir dijous, de ‘Between the Lines’ va estar a càrrec de la directora de Port i Ciutat del Port, Montse Adan, amb la presència de l’artista J.J. White. Tots dos van voler agrair la presència dels mitjans de comunicació i al públic present per gaudir d’una exposició carregada de missatges.

Adan va posar en valor la participació de White i va remarcar la necessitat de continuar portant, al Moll de Costa, creacions artístiques d’alta qualitat. També va fer una crida i va convidar a la ciutadania a apropar-se al Tinglado 2 i deixar-se submergir per una exposició plena de color.

En aquesta exposició White es deixa portar per la intuïció i aconsegueix unes coordenades universals que fan de pont entre el món orgànic i la geometria. Energies que es canalitzen en imatges que defineixen força bé la seva obra. Capes superposades al fons de l’obra, els estrats o els rastres que resten mentre es crea a través de la destrucció, elements que es veuen i no es veuen, però que són alhora el producte de diferents temps, espais i energies. Segons White, aquí és on rau la comunicació de l’escriptura visual, en la densitat d’una fugida que es fa visible entre els diferents elements d’una composició.

Pintures, dibuixos, escultures..., les diferents obres de White, es relacionen entre sí per un nexe en comú: el de la creació a partir de la destrucció. Tensió, ambigüitat, colors vibrants, formes orgàniques i geomètriques constitueixen el palimpsest del seu artífex; combinacions que revelen un caos simplificat en el qual la violència i l'harmonia conviuen en equilibri.

La cultura artística per al Port és una de les línies de servei a la ciutat que conformen un ferm compromís pel territori i per la promoció de la cultura artística a la ciutat.

L’exposició estarà oberta fins al 19 de juny en horari de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Els diumenges i festius d’11 a 14 hores.

Jeffrey James White

Jeffrey James White va néixer a Philadelphia (Estats Units) el 1966. Es va iniciar a la pintura a Mallorca, fa 22 anys que viu a Tarragona i és un artista polifacètic.

L’artista va estudiar antropologia i sociologia la universitat de West Virginia i amb 20 anys va emigrar a Londres per fer els estudis d’arqueologia. La seva pintura, de vegades es relaciona amb l’arqueologia, ja que White va treballar en diversos jaciments d’Europa i va viatjar per Amèrica i Japó.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de Vaixells

Situación de Vaixells

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!