El web del Port Tarragona es consolida com una eina de comunicació eficaç durant l’any 2020

El web del Port Tarragona es consolida com una eina de comunicació eficaç durant l’any  2020
04 Ago
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Mig milió de visualitzacions de pàgines i gairebé cent mil persones usuàries faciliten la relació entre Port i territori

Informació actualitzada, plataformes online i noves activitats digitals han impulsat la pàgina web del Port com un canal de comunicació de l’organització

Web i xarxes socials han estat claus en una comunicació bidireccional entre el Port i la Ciutat

La pàgina web del Port, www.porttarragona.cat, s’ha consolidat, durant el passat any 2020, com una eina de comunicació eficaç. Així ho demostren les dades extretes amb l’eina analítica Google Analytics. Amb gairebé 500.000 visualitzacions de pàgines i quasi 100.000 persones usuàries, el Port reforça la seva relació amb l’entorn i, segueix apostant per una comunicació pensada en la persona usuària final.

Aquestes dades representen, respecte al nombre de persones usuàries de l’any 2019, un increment del 26,57% i, respecte a les visualitzacions de pàgines el 2019, un augment del 2,5%.

Durant 2020, la pàgina porttarragona.cat ha inclòs nous espais i continguts per tal de donar suport i, oferir la màxima comoditat a la persona per trobar informació del seu interès, mentre la societat vivia un any força atípic a causa de la COVID-19.

Des de la publicació de les notícies més rellevants en l’àmbit de negoci, passant per la publicació de les novetats o cròniques de caràcter més social i cultural de Port i Ciutat, el Port ha apostat per aprofitar l’oportunitat que oferia 2020. Un any en què la digitalització i la comunicació amb el públic ha estat, sobretot, via online.

Per aquest motiu, es va crear, per exemple l’espai ‘Educa Digital’ del Museu del Port (https://tuit.cat/4YKu1), un programa pedagògic virtual destinat a escoles i esplais amb diferents nivells educatius. També és el cas de l’Espai d’Opinió Port Tarragona (https://tuit.cat/uxvb8) , un nou panel creat pel Port amb una vintena de representants del teixit social i cultural, amb l’objectiu d’establir una comunicació bidireccional i periòdica entre el Port i la seva comunitat. Eina que permet conèixer les inquietuds de la societat i així millorar la relació i connexió entre societat i Port. Sense oblidar la publicació dels esdeveniments comercials (https://tuit.cat/USYdj) i l’agenda d’activitats culturals o avisos d’informació rellevant (https://tuit.cat/qk5Kw). El web també incorpora espais on es resumeix informació vers notícies o llocs emblemàtics de la ciutat. És el cas del nou edifici institucional del Port, https://tuit.cat/cxeLq, un edifici singular i amb valor arquitectònic que forma part de la façana marítima de Tarragona. O, informació rellevant sobre estratègies transversals a l’organització com és el cas del nou Pla de Sostenibilitat Agenda 2030, https://tuit.cat/odpnt, un pla viu i molt important per reduir l’impacte ambiental en el territori durant la dècada 2020-2030.

L’actualització dels continguts publicats a ‘Treballa amb nosaltres’, https://tuit.cat/lGJh3, espai web on les persones interessades poden consultar les places i vacants per formar part de l’equip del Port, així com la publicació de l’estat de les convocatòries que estiguin obertes. Cal afegir les dues aplicacions on la persona pot aplicar per fer sol·licituds de treball a l’Autoritat Portuària de Tarragona o a la borsa de treball de la Comunitat Portuària.

Des del vessant més de negoci el Port aprofita per difondre informació relacionada amb projectes de present i futur a l’espai ‘El Port del futur’, https://tuit.cat/xJ40p. Informació que, directament o indirectament, està relacionada amb la ciutadania, ja que es tracta de projectes com la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), la creació del Moll multipropòsit de Balears, etc que impliquen una repercussió i un impacte molt positiu a nivell econòmic i de creació de llocs de treball al territori.

Durant aquest any 2020, el Port ha creat el nou canal YouTube del Port Tarragona (@PortTarragona). Un seguit de vídeos de diferents perfils complementen un canal que dia a dia creix per oferir informació audiovisual i complementària. L’any 2020 també ha representat la possibilitat per oferir activitats, conferències, xerrades, etc. via streaming.

El web del Port permet fer créixer la comunitat gràcies a un servei informatiu diari en forma de finestra oberta i transparent per explicar què fa i com funciona el Port de Tarragona, com a motor econòmic del territori.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona