‘Racons de Mar’ el nou cicle musical, organitzat pel Port Tarragona, inundarà de ritme els espais portuaris més màgics el 3 i 4 de setembre

‘Racons de Mar’ el nou cicle musical, organitzat pel Port Tarragona, inundarà de ritme els espais portuaris més màgics el  3 i 4 de setembre
03 Ago
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Set concerts i un taller instrumental es duran a terme a diferents espais: l’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de Marina Port Tarraco

Les entrades, gratuïtes, estaran disponibles a partir del 26 d’agost a l’espai https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a https://entradium.com/

Un atractiu cartell musical farà gaudir a la ciutadania posant especial èmfasi en l’experiència del binomi música i mar.

Aquest dimarts, 3 d’agost a les 10 del matí, el Far de la Banya, del dic de Llevant del Port de Tarragona, ha estat testimoni de la presentació, en roda de premsa, del nou cicle musical, organitzat pel Port de Tarragona, ‘Racons de Mar’. Un cicle que inundarà de ritme diferents espais portuaris els dies 3 i 4 de setembre.

Es tracta de set concerts i un taller instrumental familiar als entorns portuaris més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco, empresa que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa com a col·laboradora de la proposta i oferint el seu encantador espai, són els indrets triats per l’organització.

Sota la marca cultural del Port, Moll de Costa, i liderat per l’organització del Teatret del Serrallo, la directora de Port i Ciutat, Montse Adan ha explicat a les persones assistents l’interès i compromís del Port per fer conèixer els atractius espais de la façana marítima de Tarragona. Aprofitar els meravellosos indrets al costat del mar per tal, que totes les persones que ho desitgin, s’apropin i gaudeixin d’una vetllada musical al costat del mar.

L’organització de ‘Racons de Mar’ ha ressaltat la qualitat artística i musical de tots els concerts i continua fent una aposta pel talent local i per la creació de nous públics i nous espais, com el Raconet de la Pèrgola, destinat al públic familiar.

A la roda de premsa una de les artistes participants a ‘Racons de Mar’, Monkey Jane, ha presentat un petit tast musical prova de què es podrà gaudir els pròxims dies del mes de setembre.

A continuació es detalla el cartell i la programació de ‘Racons de Mar’:

1. Manu Guix | Divendres 3 de setembre 20.30 h Far de la Banya

2. Paula Valls | Dissabte 4 de setembre 20.00 h Entorn nou edifici

3. Joan Masdéu | Dissabte 4 de setembre 21:00 h El Teatret del Serrallo

4. Cantautors/es d’edicions PortAutor/es

o Monkey Jane | Dissabte 4 de setembre 19:00 h Marina Port Tarraco

o Volpini Bros | Dissabte 4 de setembre 20:00 h Marina Port Tarraco

o Ñekü | Dissabte 4 de setembre 21:00 h Marina Port Tarraco

5. Dani Pulmón | Dissabte 4 de setembre 18:30 h Pèrgola del Serrallo

6. Taller familiar instrumental | Dissabte 4 de setembre de 17:00 h a 19:00h a la Pèrgola del Serrallo

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a la pàgina del Teatret del Serrallo https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a la plataforma https://entradium.com/ a partir del 26 d’agost. Cal afegir que tots els concerts tindran un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la COVID-19.

Artistes musicals

Manu Guix, presentarà, en format acústic, peces musicals de la seva discografia fent especial atenció al seu últim treball ‘Després de tot’. Cal afegir que repassarà i tocarà versions de temes clàssics de la música de tots els temps. Manu Guix és un dels intèrprets i compositors català amb una llarga trajectòria com a autor, compositor i director musical.

Paula Valls ens presentarà ‘I am (Satélite K, 2018)’, el seu primer treball de llarga durada produït per David Soler i d’un format i perfil intimista.

Joan Masdéu, cantant del grup que es va dissoldre fa deu anys, Whiskyn’s, revisarà per primer cop les millors cançons de la banda incorporades al seu nou disc.

Monkey Jane, una de les veus més prometedores del nostre territori, va ser guanyadora del premi a l’artista local de la tercera edició de PortAutors/es celebrada l’any 2020. Al concert ens farà gaudir amb peces del seu primer disc ‘Changes’, un folk romàntic, introspectiu i acústic amb tocs suaus i melòdics que crearan una atmosfera musical profunda.

Volpini Bros, duet format per Elena Volpini, cantautora i Gabriel Llorach, tots dos finalistes de PortAutors/es 2019 i 2020. Presentaran un projecte únic i inèdit que aviat prendrà forma com a àlbum musical. Ñeku, nom artístic de Carlos Hernández nascut a Tarragona ens presentarà el seu nou treball sota el títol ’39 Segundos+’.

Ñekü és considerada una de les bandes revelació del panorama emergent. Guanyador del premi a l’artista local de PortAutors/es 2019.

Dani Pulmón, artista apassionat del denominat ‘human beatbox’ (habilitat d’imitar sons amb la boca) que va descobrir pels carrers de Barcelona. El 2010 va néixer com a músic professional amb el nom de ‘Pulmón Beatbox’. S’ha proclamat campió en diverses competicions musicals com la ‘Spanish Beatbox Battle’. Dani Lleonart, com si portés una ràdio al seu interior, ens mostrarà una forma diferent i actual de fer música. Sons , ritmes, colors i paraules amb un únic instrument, la seva veu.

Per finalitzar el taller d’instruments serà a càrrec de Dani Pulmón qui ensenyarà la màgia del nostre instrument, la veu. Cal afegir que el taller comptarà també amb material de MisterKarton amb el que es podran dissenyar guitarres.

 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona