Gairebé 1.900 persones han gaudit de la passejada en ‘golondrina’ organitzada pel Port de Tarragona

Gairebé 1.900 persones han gaudit de la passejada en ‘golondrina’ organitzada pel Port de Tarragona
21 Ago
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Avui es compleix un mes de l’inici d’aquesta activitat anomenada ‘Descobreix el Port!’

L’activitat va començar el 20 de juliol i estarà activa fins al 24 de setembre

Una iniciativa que ha permès potenciar la interrelació Port i Ciutat com a dos mons complementaris

Mil vuit-centes cinquanta-cinc persones han gaudit d’una passejada pel mar a bord de la ‘golondrina’, en el primer mes de funcionament de l’activitat ‘Descobreix el Port!’ a bord de l’embarcació de lleure que opera al Port de Tarragona.

‘Descobreix el Port! va engegar fa un mes, concretament el 20 de juliol, amb el propòsit d’oferir, a la ciutat i al turisme, una visita de les instal·lacions del Port de Tarragona des del mar. Una passejada per conèixer el Port per dins i redescobrir, des del mar, la ciutat de Tarragona i l’acabada d’anomenar Vila Marinera del Serrallo.

A data d’avui, hi han participat 818 persones durant el mes de juliol i 1.037 persones durant aquest mes d’agost han embarcat a la ‘golondrina’ i han estat testimonis directes de l’experiència. Grans i petits, avis i àvies explicant als més menuts com recordaven el Port de Tarragona, extreballadors/es, etc. han pogut comprovar el desenvolupament del Port en els darrers anys.

La passejada en ‘golondrina’, organitzada pel Port, estarà activa fins al 24 de setembre. Les inscripcions estan tancades ja que el formulari per fer les reserves va haver de despublicar-se al cap de 72 hores de fer-se pública aquesta activitat gràcies a la bona acollida de la iniciativa per part de la ciutat.

La primera sortida va salpar el dia 20 de juliol, des de llavors i fins avui han passat un total de 1.855 persones. El Port de Tarragona ha rebut centenars de missatges de ciutadans i ciutadanes que han gaudit de la iniciativa acompanyats de familiars i amics i amigues, sempre mantenint les mesures de seguretat establertes. El passeig ha despertat la curiositat de les persones assistents vers el Port en totes les seves vessants; econòmica, operativa, cultural, social, etc.

Anècdotes, preguntes, dubtes i sorpresa han sigut la tònica dels missatges rebuts per l’organisme. La bona acceptació d’aquesta iniciativa ha fet possible complir amb l’objectiu marcat. Apropar el Port a la ciutat, donar a conèixer les diferents instal·lacions portuàries i continuar així un camí que fa possible la interrelació Port i Ciutat, no com a dos mons desconeguts sinó com a complementaris. ‘Com es diu aquest moll?’, ‘Quin és el motiu per posar-li aquest nom?’ , ‘Quina mercaderia es mou aquí?, ‘Està el bar de l’antic far d’Aragó obert, encara? Però, tot això és nou, no? ‘Això és la terminal de vehicles? Però si n’hi ha milers!!!’ Aquestes i moltes més han estat algunes de les observacions que la gent ha expressat durant les excursions.

El Port vol continuar treballant en aquesta línia i obrir les seves instal·lacions a la ciutadania per donar a conèixer el seu funcionament i la seva participació en l’economia logística i productiva del territori.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona