El Port de Tarragona adjudica les obres per la implantació d’un nou control d’accés a la pedrera del Cap Salou

El Port de Tarragona adjudica les obres per la implantació d’un nou control d’accés a la pedrera del Cap Salou
15 Jul
2020

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Un projecte adjudicat per un valor de 273.860,65€ amb un termini d’execució de tres mesos

Conforme a l’article 202 de la LCSP el projecte s’ha previst amb una condició especial d’execució de caràcter mediambiental

Avui, (data), el Port de Tarragona ha adjudicat les obres per la implantació d’un nou control d’accés a la pedrera del Cap Salou. El projecte s’ha adjudicat per un import de 273.860,65 € (IVA exclòs) amb un termini d’execució de tres mesos des de l’inici de les tasques.

L’objectiu d’aquesta obra és poder informar i controlar l’entrada i sortida de vehicles i persones per accedir a la zona de la pedrera Cap Salou. Aquesta zona d’accés està formada per un mateix carril d’entrada i sortida de vehicles sense que existeixi presència física de personal de control.

El sistema tecnològic de control d’accés a implementar permetrà autoritzar, identificar i controlar el pas de vehicles que accedeixin a aquesta zona del recinte portuari de Tarragona.

Nou espai per als pescadors de canya

La implantació d’un nou sistema de control d’accés a la pedrera del Cap Salou, és el pas previ, per adaptar i condicionar un nou espai per la Societat Esportiva de Pescadors de Canya de Tarragona (SEPC).

Aquesta entitat dedicada a la pesca esportiva i fundada l’any 1927 manté des de sempre una relació molt propera amb el Port de Tarragona, un espai portuari on sempre que ha estat compatible amb l’activitat industrial han pogut utilitzar a la seva tasca principal: la pesca amb canya i volantí tant en aigües costaneres.

Ara, davant de l’augment de l’activitat portuària i els problemes de seguretat que se’n deriven, els responsables de l’entitat i el Port de Tarragona han acordat traslladar l’activitat de pesca amb canya a un altre espai portuari -la pedrera de Salou- molt més adient i amb millors condicions de seguretat. Es preveu que passat l’estiu ja es pugui autoritzar que els membres del SEPC gaudeixin d’aquest nou espai.

Una licitació amb segell sostenible

Cal afegir, que conforme a l’article 202 de la LCSP, el projecte s’ha previst realitzar amb una condició especial d’execució de caràcter mediambiental. Aquesta condició està lligada directament a projectes que vetllin per la sostenibilitat.

Aquest article de la norma preveu diversos àmbits d’aplicació per fomentar unes obres i una gestió posterior més sostenibles, com per exemple, la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, el manteniment o millora dels valors mediambientals que puguin veure's afectats per l'execució del contracte, la gestió més sostenible de l'aigua, el foment de l'ús de les energies renovables, la promoció del reciclatge de productes i l'ús d'envasos reutilitzables o l'impuls del lliurament de productes a granel i la producció ecològica.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

JORNADES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Jornades - Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició Jornades de l'Aigua Port Tarragona

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors