El Port de Tarragona habilita els seus espais urbans per facilitar el lleure amb seguretat

El Port de Tarragona habilita els seus espais urbans per facilitar el lleure amb seguretat
01 May
2020

Senyalitza la Passarel·la, el Serrallo i l’Escullera perquè es respecti la distància social

El Port de Tarragona condiciona els espais urbans per al passeig i al pràctica d’esport per a demà dissabte i diumenge. La Passarel·la, el passeig del miracle, l’escullera i el carrer Trafalgar se senyalitzaran per facilitar el lleure dels ciutadans i, al mateix temps, mantenir les mesures de prevenció per al contagi de la COVID-19.

La passarel·la del Port se senyalitzarà per demanar que la gent circuli per cada costat en un sol sentit i per demanar respectar els 1.5 metres de separació.

L'escullera s'obrirà només en horari de pràctica esportiva, ja que durant la resta dels horaris s'ha de mantenir el compliment de la distància màxima de desplaçament des del domicili que és d'1km ,i l'escullera, amb una llargària de 4 km, té una distància superior al màxim permès.

També s’habilitarà per als vianants el carrer Trafalgar per tal de facilitar la separació de les persones que passegin pel davant del Serrallo.

I al mateix temps, s'han habilitat passos diferenciats per cada sentit per caminar sota el pont de la Petxina (accés al Serrallo) i pels passos centrals del Moll de Costa, a efecte d'evitar els encreuaments entre persones que circulin en sentits diferents.

En general, el Port de Tarragona insta a tots els ciutadans i ciutadanes a mantenir la màxima separació entre persones que no siguin del nucli familiar.

Etiquetado como
  • COVID19

 

Canales sociales

​​

Ferias y jornadas

Lunes 21 Marzo 2022
Jueves 2 Junio 2022
00:00 - 00:00
Oberta la VII Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes solidaris de PortSolidari-PortTarragona


Martes 17 Mayo 2022
Jueves 19 Mayo 2022
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe


Aviso de circulación

29 Mayo 2022
29 Mayo 2022
Arribada creuer
Km. 0
3 Junio 2022
3 Junio 2022
Arribada creuer
Km. 0

 

  Ayúdanos a mejorar

      ¿Encontraste alguna incidencia? 

                Avísanos