Atrás

Nou premis en el concurs “Explica’ns, què fas?” del Port de Tarragona

Nou premis en el concurs “Explica’ns, què fas?” del Port de Tarragona
03 Abr
2020

Aquest concurs tenia per objectiu que els nens i nenes passessin de forma més amena i divertida aquest temps a casa.

El concurs de dibuix “Explica’ns, què fas?” ha tingut una gran resposta per part dels nens i nenes. Amb el hashtag #dibuixPortTarragona s’han rebut 45 obres a través de les xarxes socials.

Els dibuixos de l’Elsa, la Maria, la Neus, la Joana, el Blai, la Sofia, el Pau, la Gisela i l’Alba han resultat guanyadors del concurs de dibuix “Explica’ns, què fas?” engegat pel Port de Tarragona.

El dibuix guanyador del primer premi ha estat el de l’Elsa de 5 anys. Aquest reconeixement li atorga a l’Elsa un premi especial: una tauleta.

L’autora del dibuix el descriu de la següent manera: som l'Elsa, el papa i la mama. Estem a la cuina, el nostre raconet calentet i acollidor, jugant, menjant, xerrant i rient. Tenim les millors vistes, el Port de Tarragona.

Per fer aquest dibuix, l’Elsa ha utilitzat retoladors, aquarel·la i llapis. Es tracta d’un dibuix molt colorista, on s’hi volen representar els colors de l’arc de Sant Martí com els que té penjats aquests dies a les finestres de casa, és la seva manera de dir que #ensquedemacasa.

El concurs es dividia en 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Per cada categoria han estat premiats 3 dibuixos, tots ells amb una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. D’aquesta manera, a la sortida de la golondia, s’ajuntaran 27 persones: els 9 infants premiats i 18 acompanyants.

La data del viatge en golondrina queda supeditat a la finalització de les mesures preventives decretades per contenir la pandèmia del COVID-19. D’aquesta manera, el lliurament del premi especial es farà el mateix dia que la sortida en golondrina.

 

Dibuixos guanyadors