Atrás

Extingit l’incendi d'una grua al moll de Castella

Extingit l’incendi d'una grua al moll de Castella
21 Dic
2018

Al voltant de les 21.30h s’ha donat per extingit l'incendi que s’ha produït aquesta tarda a una grua al moll de Castella durant d’operativa de cereals i farines del vaixell Geneva Star.

Des del Centre de Control i Vigilància (CCV) s’ha dirigit l’emergència d’acord amb el Pla d’Autoprotecció del Port de Tarragona (PAU) que ha mobilitzat Bombers del Parc Químic, Bombers de la Generalitat, Activa Mutua, SEM i Policia Portuària. Capitania Marítima i Salvament Marítim (SASEMAR) també intervenen en aquesta emergència. Alhora també han col·laborat efectius de la Guàrdia Civil.

En el transcurs de les tasques de salvament del gruista, un bomber de la Generalitat, del Parc de Tarragona, ha resultat ferit en caure per l'autoescala fins al terra. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on li han realitzat una exploració per avaluar-ne l'abast de les lesions. Segons ha informat el SEM després d'una primera valoració, el seu estat és greu.

 

Canales sociales

Ferias y jornadas

Miércoles 22 Enero 2020
Domingo 26 Enero 2020
00:00 - 00:00
FITUR
IFEMA Feria de Madrid


Miércoles 29 Enero 2020

12:00 -
 Presentación del nuevo servicio de la línea Tarros con DP World Tarragona
Sala d'actes de l'Autoritat Portuària de Tarragona


Aviso de circulación

Sin eventos

 

  Ayúdanos a mejorar

      ¿Encontraste alguna incidencia? 

                Avísanos

   

 

 

Programa de actos para conmemorar los 150 años del Port Tarragona. Actos culturales, macro conciertos, festivales infantiles y muchas actividades...

Espacio 150 años

Ven al Port!
+ info