Asoprovac Catalunya organitza a Tarragona la jornada ‘Reptes del boví de carn: obertura de nous mercats i la PAC post 2020’

Asoprovac Catalunya organitza a Tarragona la jornada ‘Reptes del boví de carn: obertura de nous mercats i la PAC post 2020’
25 Oct
2018

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es du a terme el dilluns 29 d’octubre, de les 17.45 a les 20.15 hores, a la Sala d’Actes de l’Autoritat Portuària del Port de Tarragona

Asoprovac Catalunya organitza dilluns 29 d’octubre, a la tarda, amb la col•laboració del Port de Tarragona, la seva quarta jornada tècnica, dedicada en aquesta ocasió a les exportacions a nous mercats del vaquí de carn i a la proposta de la nova Política Agrària Comuna (PAC) post 2020, amb la participació d’experts en aquests dos temes.

La jornada començarà amb la presentació de la mateixa a càrrec de Ricard Godia, president d’Asoprovac Catalunya; Josep Andreu, president del Port de Tarragona, i un representant de l’empresa MSD.

Entre d’altres intervindran Valentín Almansa, director general de Sanitat de la Producció Agrària del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), que parlarà de Sanitat i exportació; Matilde Moro, gerent d’Asoprovac Nacional, que explicarà la situació del boví de carn (exportacions, importacions, preus, etc.); Esther Herranz, eurodiputada i ponent de l’informe principal del Parlament Europeu sobre la reforma de la PAC per al període 2021-2027, que abordarà la proposta d’aquesta nova PAC, i Ricard Ramon, cap d’unitat adjunt d’Agricultura de la Comissió Europea, que exposarà Com pot afectar la nova PAC al vaquí de carn.

A darrera hora, s’ha afegit la xerrada sobre la PAC a Catalunya a càrrec d'Oriol Ansón, director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura (DARP).

L’acte de cloenda estarà presidit per Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La jornada forma part del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat.

Més informació: Asoprovac Catalunya (Tel. 933 238 205) o Isidre Font-Comunicació d’Asoprovac Catalunya (Tel. 620 819 383)

 

Tràfic d'animals vius

 
+ info
    

Estadístiques

 
+ info
 

Etiquetado como
  • Puerto de Tarragona

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona