Programme of events

Marató de contes

   Sunday, 9. February 2020, 11:30

 

Captura.JPG

 

Marató de contes amb la narradora Mon Mas i molts més contacontes tarragonins/es

 

L’espai del Teatret del Serrallo també participa de la fantasia i la il·lusió del Mercat de contes per a petits i grans creant una atmòsfera màgica al voltant del moment únic de contar un conte. Podeu participar-hi com a públic i ser tot orelles o bé com a narradors. Voleu ser orella o boca? Us animeu?

Com a narradors hi pot participar el públic que hagi assistit al taller: “Explica’m un conte i prepara’t per a la Marató de contes” del dilluns 3 de febrer a la Biblioteca Pública de Tarragona. En cas de no cobrir-se les places es podrà orientar cap al públic general.

El Mercat de contes també comptarà amb les intervencions de persones de l’escena pública tarragonina que normalment no les trobaríem contant contes en públic i que accepten el repte de la Marató de contes. Seran els nostres valents i valentes que ens regalaran històries fantàstiques per a l’edició d’enguany.

Accepten el repte: Maria Roig, Joan Negrié, Agnès Llorens, Espaldamaceta, Montse Adan i Josep Maria Cruset. La Marató començarà amb la benvinguda a càrrec de la Mon Mas, narradora que ens apadrinarà aquesta primera edició i ens contarà algunes de les seves històries que donaran el tret de sortida a la Marató. A continuació els protagonistes seran les famílies i aquelles persones que han acceptat el repte. Els contes que s’explicaran a la Marató seran contes curts amb una durada màxima de 5 minuts. L’il·lustrador convidat per aquesta edició serà l’Armand que posarà, amb la seva particular visió i estètica, imatge als contes que escoltarem.

Les il·lustracions de l’Armand seran la nota de color als contes que explicaran els narradors i narradores i que després es podran endur a casa com a record de la primera edició de la Marató de Contes. Per assistir com a públic les places són limitades. Les inscripcions a taquilla.coop.

 

  

Programa Mercat de contes

Del 3 al 9 de febrer
+ info
Activitats gratuïtes amb aforament limitat. El Teatret del Serrallo es reserva el dret de canviar o anul·lar alguna de les activitats programades.

El Teatret del Serrallo

+ info
 

Location 

El Teatret
Carrer Trafalgar, 25
Tarragona
Catalunya
43004
Espanya
977 259 400
http://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo

 

 

 

 

id: 1018

 

 

Traffic warning

No events

Next cultural events of Port & City

20 January 2022
13 March 2022
De formes deformes
Tinglado 2