QUIZ

   From Sunday, 17. May 2020
To Monday, 18. May 2020

 
 

 

Activitats online per celebrar els 20 anys del Museu del Port i el Dia Internacional dels Museus

Activitat, dins de la doble celebració d’enguany, és el concurs de 15 preguntes, QUIZ, organitzat en dues categories: públic general (MPTacasa) o familiar.(MPTacasa Kids), i que estarà actiu el 17 i 18 de maig.

Per participar a QUIZ s’ha d’enviar un correu electrònic abans del 15 de maig a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. indicant a quina de les dues categories es vol jugar, MPTacasa (públic general) o MPTacasa Kids (Públic familiar) sense oblidar triar un nom d’usuari/ària o equip per participar. Només es podrà participar en una de les dues categories.

Un cop realitzada la inscripció el Museu farà arribar un enllaç per respondre les preguntes de QUIZ. Les 8 primeres persones o equips classificats de cada categoria podran gaudir d’un viatge amb golondrina, quan les condicions ho permetin. Per participar en aquestes activitats seguiu les xarxes socials del Museu del Port on s’informarà en tot moment de cadascuna de les activitats. Facebook https://ja.cat/GlHCW, Twitter @museuporttgna i Instagram @museuporttarragona.
 

Apunteu-vos a les xarxes socials del Museu. El concurs serà el dia 17 i 18 de maig!

 

 
 

 

id: 1042

 

 

TO KNOW MORE