Atrás

 

Observatori blau. Activitat també en anglès!

 

Una visita a l’espai didàctic amb la utilització de materials de suport complementaris a una escenografia  creativa, permetent l’observació, el joc dramatitzat i les dinàmiques amb llum negra per tal de descobrir els organismes  que es capturen al Port de Tarragona. Amb reproduccions que ens mostren la seva morfologia, costums i hàbitats, a més de veure com els oficis del món marítim han fet possible portar-los del mar fins a la nostra taula. A través de dinàmiques participatives coneixerem els diversos sistemes de pesca i que activitat es realitza en la Llotja. Per finalitzar, coneixerem la història i la vida del barri mariner de Tarragona: el Serrallo.

Destinataris

Tots els nivells

Nombre  participants

30 alumnes màxim. Per a grups més nombrosos, poseu-vos en contacte amb el Museu.

Durada

2 hores

Tarifes

3€ per alumne activitat en català o castellà.

4€ per alumne activitat en anglès

 

 

INFORMACIÓ COVID-19 | PORT TARRAGONA

   

   

   

   

   

  Els tràfics i activitats portuàries funcionen amb normalitat. Hem desplegat un Pla de contingències Covid-19 per assegurar el funcionament dels serveis portuaris en l'escenari actual i altres escenaris que es puguin derivar de la propagació de la pandèmia.

  Queden suspesos els actes organitzats pel Port i aquells organitzats per tercers en dependències del Port i espais portuaris. L'agenda cultural 'Moll de Costa' queda cancel·lada fins nou avís.

  Disculpeu les molèsties