El peix, de Roma a la nostra taula
diumenge, 20. maig 2018, 11:30
'DIUMENGES AL MUSEU'
Taller i tastet gastronòmic amb Xavier Veciana.
Xerrada-degustació
Xavier Veciana, xef del restaurant Balandra del Serrallo
El tractament del peix en la gastronomia romana, i per extensió, a la cuina antiga, serà la base d’aquesta xerrada on coneixerem els sistemes de conserva que han perdurat fins ara; els peixos més habituals de consum, així com la pràctica d’algunes receptes evolucionades de com els romans menjaven a taula: l’escabetx, els musclos amb salsa olivada o el verat amb salsa agredolça, la sípia, el gàrum ...que al finalitzar la xerrada del xef serrallenc, podran ser degustades pels assistents a aquesta activitat.
A les 11:30 hores
Sense reserva prèvia - Aforament limitat
Activitat gratuïta. Activitat programada dins els actes del Festival Romà de Tarragona
El Museu del Port conserva i difon el patrimoni marítim i portuari, i el posa al servei dels escolars i del públic en general que el visita.
Museu del Port
Visiteu l'espai propi del Museu del Port en aquesta Web.
+ info
Localització
id: 435