Èxit rotund del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

Èxit rotund del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona
11 Jun
2024

Sorpresa final pel proper dia 14 de juny amb el concert de la Maria Jaume a les 20h al Teatret del Serrallo

Voramar va acollir concerts i vi a la terrassa del Teatret durant els dos darrers divendres de maig i els dos primers divendres de juny

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona ha acollit les 3 actuacions del cicle Voramar amb una molt bona rebuda per part del públic i del grup artístic protagonista del cicle. A causa de l’èxit, el cicle Voramar, es tancarà amb una sorpresa final organitzada pel pròxim divendres 14 de juny a les 20h. Es tractarà d’un nou i darrer concert, en un format més dinàmic, de l’artista Maria Jaume. Per assistir-hi cal invitació que es pot adquirir a https://entradium.com/events/maria-jaume-voramar-2024

Voramar és un cicle musical organitzat pel Teatret del Serrallo del Port de Tarragona que va apostar per combinar música i vins. Un cicle que no ha deixat indiferent i que ha transformat la terrasseta del Teatret en un espai ple de màgia durant els 3 darrers divendres. Per agrair la bona acollida i fer un tancament especial, el Teatret del Serrallo ha organitzat un darrer concert pel pròxim divendres 14 de juny a les 20h.

La combinació perfecta entre música i vi ha fet les delícies dels i les assistents, entre els quals han consolidat una fidelització a un cicle que ja és un imprescindible de l’agenda de principis d’estiu a Tarragona.

Així el Voramar d’enguany tanca amb una proposta artística de primer nivell acollint els noms que també es poden trobar als Festivals catalans més importants com són el Primavera Sound, Vida o Cruïlla.

14 juny 20h darrer concert

Per posar punt i final en aquesta edició l’artista Maria Jaume actuarà a la sala del Teatret en un format diferent. Maria Jaume, presentarà el seu darrer treball. En aquesta ocasió el públic estarà a peu dret i en un format més dinàmic que els darrers 3 concerts de Voramar.

El nou disc de Maria Jaume va aparèixer el 15 de març de 2024, està enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

Voramar Port Tarragona

Voramar és un cicle sensorial. D’una banda, una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que va acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera. Una aposta per l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al públic que s'acosti a gaudir-ho en les nits d'estiu Voramar.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona