Èxit rotund del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona

Èxit rotund del cicle Voramar al Teatret del Serrallo del Port de Tarragona
11 Jun
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Sorpresa final pel proper dia 14 de juny amb el concert de la Maria Jaume a les 20h al Teatret del Serrallo

Voramar va acollir concerts i vi a la terrassa del Teatret durant els dos darrers divendres de maig i els dos primers divendres de juny

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona ha acollit les 3 actuacions del cicle Voramar amb una molt bona rebuda per part del públic i del grup artístic protagonista del cicle. A causa de l’èxit, el cicle Voramar, es tancarà amb una sorpresa final organitzada pel pròxim divendres 14 de juny a les 20h. Es tractarà d’un nou i darrer concert, en un format més dinàmic, de l’artista Maria Jaume. Per assistir-hi cal invitació que es pot adquirir a https://entradium.com/events/maria-jaume-voramar-2024

Voramar és un cicle musical organitzat pel Teatret del Serrallo del Port de Tarragona que va apostar per combinar música i vins. Un cicle que no ha deixat indiferent i que ha transformat la terrasseta del Teatret en un espai ple de màgia durant els 3 darrers divendres. Per agrair la bona acollida i fer un tancament especial, el Teatret del Serrallo ha organitzat un darrer concert pel pròxim divendres 14 de juny a les 20h.

La combinació perfecta entre música i vi ha fet les delícies dels i les assistents, entre els quals han consolidat una fidelització a un cicle que ja és un imprescindible de l’agenda de principis d’estiu a Tarragona.

Així el Voramar d’enguany tanca amb una proposta artística de primer nivell acollint els noms que també es poden trobar als Festivals catalans més importants com són el Primavera Sound, Vida o Cruïlla.

14 juny 20h darrer concert

Per posar punt i final en aquesta edició l’artista Maria Jaume actuarà a la sala del Teatret en un format diferent. Maria Jaume, presentarà el seu darrer treball. En aquesta ocasió el públic estarà a peu dret i en un format més dinàmic que els darrers 3 concerts de Voramar.

El nou disc de Maria Jaume va aparèixer el 15 de març de 2024, està enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

Voramar Port Tarragona

Voramar és un cicle sensorial. D’una banda, una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que va acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera. Una aposta per l'experiència en tots els sentits per no deixar indiferent al públic que s'acosti a gaudir-ho en les nits d'estiu Voramar.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona