El Port Tarragona serà present en més de 40 fires comercials al 2024

El Port Tarragona serà present en més de 40 fires comercials al 2024
15 Gen
2024

L’Autoritat Portuària de Tarragona es promocionarà internacionalment per captar nous tràfics i clients

La previsió és visitar fins a 10 països diferents al llarg d’aquest any

El Port Tarragona presentarà els seus projectes i infraestructures dins de l’EcoPort 2027

En el marc de l’estratègia de projecció internacional, el Port de Tarragona té previst participar en més de 40 fires comercials per captar nous clients i tràfics durant aquest any. El Port vol presentar els nous projectes que ja estan en funcionament, i els que ho faran properament dins del pla ”EcoPort 2027”.

L’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona té previst visitar fins a 10 països com, els Estats Units d’Amèrica (Seatrade Cruise Global), Alemanya (EPCA), Bèlgica (Connecting Europe Days), Itàlia (European Cruise Week), Països Baixos (Breakbulk Europe),  Emirats Àrabs Units (Dubai International Boat Show), Regne Unit (ARGUS) o França (European Commodities Exchange), entre d’altres, realitzant jornades de networking així com visites a possibles clients per explicar els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per, d’aquesta manera, captar nous tràfics.

El representants de l’Autoritat Portuària aprofitaran aquestes fires i trobades per explicar els projectes estratègics del Port de Tarragona on hi destacarà l’EcoPort 2027,  projectes que el port està desenvolupant en el seu compromís per convertir-se en un referent de sostenibilitat a l'àmbit portuari. És el cas de la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) o l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella, entre d’altres. Amb aquestes infraestructures es vol aconseguir una  transició energètica i la transformació econòmica sostenible del Port i del seu hinterland.

Així doncs, el Port de Tarragona treballa amb l'objectiu de diversificar i atreure nous tràfics per afrontar la transició energètica. Per aconseguir-ho, és crucial l’estreta col·laboració amb la comunitat portuària per reforçar l'activitat portuària als molls tarragonins.

L’APT també treballa per difondre i demostrar la visió estratègica com a hub per a determinats tràfics, com ara els sòlids a lloure i els líquids a doll, el paper o els siderúrgic, amb l'objectiu de consolidar el port com a node ferroviari clau. El Port de Tarragona també busca impulsar novament el tràfic de creuers després de diversos any de recuperació.

Port Tarragona, organitzador de grans esdeveniments

Durant l’any 2024 l’Autoritat Portuària de Tarragona organitzarà 4 esdeveniments. El primer serà el 18 d’abril per la cinquena edició del Rail Day, un fòrum per generar oportunitats en el negoci intermodal. El Port de Tarragona serà seu de la 64a edició del MedCruise, l'Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, la segona quinzena de juny.

A la tardor el Port organitzarà la tercera edició de la Jornada de Sostenibilitat, mentre que les últimes jornades organitzades per l’APT seran VIII Med Hub Day, una trobada de referència per als productes petroquímics a Europa.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors