El Port Tarragona serà present en més de 40 fires comercials al 2024

El Port Tarragona serà present en més de 40 fires comercials al 2024
15 Ene
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’Autoritat Portuària de Tarragona es promocionarà internacionalment per captar nous tràfics i clients

La previsió és visitar fins a 10 països diferents al llarg d’aquest any

El Port Tarragona presentarà els seus projectes i infraestructures dins de l’EcoPort 2027

En el marc de l’estratègia de projecció internacional, el Port de Tarragona té previst participar en més de 40 fires comercials per captar nous clients i tràfics durant aquest any. El Port vol presentar els nous projectes que ja estan en funcionament, i els que ho faran properament dins del pla ”EcoPort 2027”.

L’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona té previst visitar fins a 10 països com, els Estats Units d’Amèrica (Seatrade Cruise Global), Alemanya (EPCA), Bèlgica (Connecting Europe Days), Itàlia (European Cruise Week), Països Baixos (Breakbulk Europe),  Emirats Àrabs Units (Dubai International Boat Show), Regne Unit (ARGUS) o França (European Commodities Exchange), entre d’altres, realitzant jornades de networking així com visites a possibles clients per explicar els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per, d’aquesta manera, captar nous tràfics.

El representants de l’Autoritat Portuària aprofitaran aquestes fires i trobades per explicar els projectes estratègics del Port de Tarragona on hi destacarà l’EcoPort 2027,  projectes que el port està desenvolupant en el seu compromís per convertir-se en un referent de sostenibilitat a l'àmbit portuari. És el cas de la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) o l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella, entre d’altres. Amb aquestes infraestructures es vol aconseguir una  transició energètica i la transformació econòmica sostenible del Port i del seu hinterland.

Així doncs, el Port de Tarragona treballa amb l'objectiu de diversificar i atreure nous tràfics per afrontar la transició energètica. Per aconseguir-ho, és crucial l’estreta col·laboració amb la comunitat portuària per reforçar l'activitat portuària als molls tarragonins.

L’APT també treballa per difondre i demostrar la visió estratègica com a hub per a determinats tràfics, com ara els sòlids a lloure i els líquids a doll, el paper o els siderúrgic, amb l'objectiu de consolidar el port com a node ferroviari clau. El Port de Tarragona també busca impulsar novament el tràfic de creuers després de diversos any de recuperació.

Port Tarragona, organitzador de grans esdeveniments

Durant l’any 2024 l’Autoritat Portuària de Tarragona organitzarà 4 esdeveniments. El primer serà el 18 d’abril per la cinquena edició del Rail Day, un fòrum per generar oportunitats en el negoci intermodal. El Port de Tarragona serà seu de la 64a edició del MedCruise, l'Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, la segona quinzena de juny.

A la tardor el Port organitzarà la tercera edició de la Jornada de Sostenibilitat, mentre que les últimes jornades organitzades per l’APT seran VIII Med Hub Day, una trobada de referència per als productes petroquímics a Europa.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors