El VII Med Hub Day segueix definint el programa i ja té els primers ponents confirmats

El VII Med Hub Day segueix definint el programa i ja té els primers ponents confirmats
26 Sep
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

María Sicília Salvadores presidenta de European Hydrogen Backbone serà una de les ponents principals

El Tinglado 1 del Moll de Costa és l’escenari els dies 9 i 10 de novembre

El lema per l’edició d’aquest any és “Virant cap a ports hub més sostenibles”

El Port de Tarragona es troba enllestint el programa i els ponents de la setena edició del Med Hub Day, que es celebrarà els propers 9 i 10 de novembre al Tinglado 1 del Moll de Costa.

Per a l’edició d’aquest any l’organització ha confirmat a l’economista i advocada María Sicília Salvadores com una de les ponents estrella. Sicília és presidenta de la iniciativa europea Hydrogen Backbone i directora de planificació i control d'inversions d'Enagás.

Un programa amb novetats

El Med Hub Day 2023 començarà a les 14h del 9 de novembre amb una de les novetats preparades per aquest any, la visita en vaixell de les instal·lacions portuàries tarragonines dedicades als líquids a doll.

A partir de les 15:30 h i un cop arribats a terra donaran inici les ponències i presentacions. El president del Port de Tarragona donarà la benvinguda a totes i tots els assistents, per seguidament, donar pas a Jordi Anglès, coordinador comercial del sector de líquids de l’Autoritat Portuària de Tarragona. A continuació s'hi tractaran temes relacionats amb ports i intermodalitat ferroportuària, per finalitzar la jornada amb una ponència magistral sobre transició energètica per part d'una experta internacional en la matèria.

La segona jornada, el dia 10 de novembre, comptarà amb dos grans blocs. El primer estarà dedicat a noves energies, en el qual s'hi tractaran temes d’actualitat del sector petroquímic però amb el focus en la transició energètica cap a noves energies i productes; mentre que el segon bloc estarà dedicat a la logística del sector, comptarà amb ponències relacionades amb la transformació de ports dedicats a líquids i una taula rodona amb empreses terminals.

L’hidrogen com a pal de paller

La presència de Maria Sicília Salvadores rau en l’interès del Port de Tarragona en convertir-se e una infraestructura de distribució d'hidrogen a nivell europeu, un projecte de molt d'interès i futur.

Sicília és presidenta de la iniciativa europea Hydrogen Backbone i directora de planificació i control d'inversions d'Enagás, empresa global d'infraestructures gasistes i gestora del sistema gasista espanyol. Anteriorment va ser Directora d'Estratègia d'Enagás.

Abans d'incorporar-se a Enagás, va ser Sotsdirectora General de Planificació Energètica del Govern espanyol, Cap de Prospectiva d'Iberdrola Renovables i Experta Sènior a Mercats Elèctrics de l'Agència Internacional de l'Energia (OCDE).

Anteriorment va ocupar els càrrecs d'Assessora Tècnica de la Secretaria d'Estat d'Energia i Consellera d'Energia a la Representació Permanent d'Espanya davant la UE.

Sicília és economista i advocada de formació, té un màster en Política Econòmica per la London School of Economics i formació executiva per la Harvard Business School i l'INSEAD.

Un Med Hub Day centrat en la transició energètica

El Port de Tarragona es prepara per al VII Med Hub Day del 2023 amb el lema "Virant cap a ports hub més sostenibles". L’edició que s’està preparant per enguany comptarà amb un major contingut sobre transició energètica, una temàtica de gran importància en els nous tràfics portuaris del futur i en concordança amb l'estratègia del Port de Tarragona.

Amb aquesta visió sostenible, el Port de Tarragona es vol convertir també en un exemple de referència per altres infraestructures portuàries, demostrant que el futur dels líquids a doll respectuós amb el medi ambient és possible.

Més informació i registre:

https://www.eventbrite.es/e/vii-med-hub-day-tickets-689096876307

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors