Ahir es va inaugurar ’75 anys del Club Ciclista Tarragona’ al Refugi 1 del Moll de Costa

Ahir es va inaugurar ’75 anys del Club Ciclista Tarragona’ al Refugi 1 del Moll de Costa
21 Sep
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’exposició aplega la història d’un esport molt vinculat a la ciutat

La mostra romandrà oberta fins al 23 d’octubre

Ahir 20 de setembre, a les 18 hores, el Refugi 1 sala 1 del Moll de Costa va acollir la presentació d’una emblemàtica exposició per als tarragonins: l’aniversari un club arrelat a l’esport i a la vida tarragonina: el Club Ciclista Tarragona.

L’acte va comptar amb la presència de Montse Adán, directora del SAC i de Port i Ciutat del Port de Tarragona, i de Neus Pàmies, directora de Centre d’Estudis Marítims i Activitats del Port de Tarragona, i com a representants de l’entitat ciclista, de Josep Maria Gornals, president del Club Ciclista Tarragona i de Carlos Burgasé, comissari de l’exposició i membre de l’esmentat Club.

Una de les activitats que impulsa el Port de Tarragona en les actes dels 700 anys de Santa Tecla, la Festa Major de la ciutat, és l’exposició commemorativa dels ‘75 anys del Club Ciclista de Tarragona’ que es divideix en dues seccions: la història del Club Ciclista de Tarragona i la història del ciclisme en general.

Una exposició que mostra la història del club amb projeccions, recopilació d'imatges, selecció de bicicletes d'època i complements, objectes de col·leccions privades. També s'hi realitzaran activitats complementàries: conferències, sortides en BTT o ciclisme de carretera, tallers, etc.

L'exposició romandrà oberta fins al 23 d'octubre. L’horari expositiu de tots els recintes és de les 10 a les 13 h i de 17 a 20 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 hores.

Programa d’actes commemoratius

-25 de setembre: Trobada de les 5 penyes. Organitza: Club Ciclista Tarragona. Hi participen: penyes d’Altafulla, Torredembarra, Vespella del Gaià, la Riera i Tarragona. Sortida: 9 h des del Refugi 1 i en arribar esmorzar germanor al mateix Refugi 1. Circuit carretera (38 km - 2 h aprox.): Refugi 1, passeig Marítim, platja Arrabassada, Monnars, els Cocons, cementiri, el Catllar, la Riera de Gaia, Ferran, La Mora, N-340 direcció Tarragona, platja Arrabassada, Passeig Marítim, KM 0, far de la Banya fins al Refugi 1. Circuit BTT ( 23 km – 1:30 h aprox.): Refugi 1, Serrallo, riu Francolí, Pont del Diable passant sota Pont seguint pista fins al Rodolat del Moro, creuar carretera direcció Mas d’Enric, baixar per boscos agafant GR fins col·legi Mare Nostrum, rotonda Arrabassada, passeig Marítim fins al Refugi 1.

-2 d’octubre: XIV Memorial Josep Lluís Navarro (BTT). Organitza: Club Ciclista Tarragona. Sortida: 8:30 h des del Refugi 1. Circuit BTT (50 km): Refugi 1, els Pallaresos, la Secuita, l’Argilaga, Renau, Vilabella, Nulles, Vistabella, Perafort i Tarragona.

-8 d’octubre: Xerrada col·loqui professionals del ciclisme. Organitza: Club Ciclista de Tarragona. Lloc: Refugi 1, sala expositiva, a les 17 h. Tertulians: Àngel Edo, professional tarragoní i corredor del Kelme, Antonio Pineda, mànager equips ciclisme, Jordi Mariné, professional i olímpic a Tòquio.

-9 d’octubre - XXXIV Marxa de Sant Magí (carretera). Organitza: Club Ciclista Tarragona. Sortida: 8:30 h al Refugi 1. Circuit: Tarragona, Vila-seca, Cambrils, Parc Samà, Montbrió, Riudecanyes, Duesaigües, la Teixeta, Pradell de la Teixeta, la Torre de Fontabella, coll Roig, Colldejou, Mont-roig, Montbrió, Cambrils, 3 ponts, Vila-seca i Tarragona.

-15 d’octubre: Combinat circuit urbà + muntanya. Organitza: Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau i Club Ciclista Tarragona. Participants inscrits a través dels centres cívics de Tarragona. Sortida: 8:30 h al Refugi 1. Itinerari (25 km): passeig de l’Escullera, far de la Banya, Moll de Costa, barri marítim del Serrallo, riu Francolí, Pont del Diable.

Per a més informació de les activitats organitzades pel Club Ciclista cal contactar:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona